Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Przywracam oficjalny temat PS5 z działu PCLab, mam nadzieję że administracja utworzy nam podział i tam przerzuci ten temat. @Ramzes Edytowano %s o %s przez Qrdello 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s fajnie byłoby przypiąć. Ciekawe, czy dyskusja wzmoży się w nadchodzących dniach wraz z premierą Pro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Taki jest plan. Z pewnością temat ruszy z kopyta jak będzie coś więcej do pogadania, bo w temacie gier jest posucha. Teraz będziemy przeżywać każdy piksel w PRO jest upscalowany czy natywny :d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Edit. do tematu o PRO Można usunąć:) Edytowano %s o %s przez Spychcio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Sony pokazuje czemu nie warto im płacić abonamentu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ale badziewie. Wstydu nie mają. Za to Gp błyszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s właśnie brakuje tutaj większej ilości tematów na temat ps5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No niestety, brakuje i będzie brakować pasowałoby wrzucić jakiś dział sprzedam, jakieś retro dla ps3/2 etc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Sony wlaczylo tryb ECO. Nawet PROSIAK sluzy do tego aby wydusic wiecej od graczy, slaba dostepnosc napedow zmusi wielu do zakupow digital. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplause Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał: Sony wlaczylo tryb ECO. Nawet PROSIAK sluzy do tego aby wydusic wiecej od graczy, slaba dostepnosc napedow zmusi wielu do zakupow digital. Nie wszystkich. Miałem chętkę sobie sprawić PS5 pro w następnym roku, ale po tej akcji z napędami dam sobie spokój. Czwarty prosiak na razie mi wystarczy, a jak zdechnie to mam jeszcze peceta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wiele nie tracisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 29 minut temu, aplause napisał: Nie wszystkich. Miałem chętkę sobie sprawić PS5 pro w następnym roku, ale po tej akcji z napędami dam sobie spokój. Czwarty prosiak na razie mi wystarczy, a jak zdechnie to mam jeszcze peceta. kupił bym chętnie ps5 pro ale z napędem i gwarancją gier w 60 fps bez mydła jako rozdzielczości jak w FF czy evilwest 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek2707 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wymieniał ktoś baterię w dualsense ? Jest jakiś zamiennik godny polecenia ? Obecna bateria po naładowaniu wytrzymuje kilka minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się