Reddzik 2 896 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Polska jak awansuje to będzie w grupie F 1
AndrzejTrg 2 908 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Wstecz raczej nikt nie patrzy więc wkleję jeszcze tutaj No mogło być gorzej, ale też mogło być lepiej, więc nie jest źle . Holandia, Japonia i Tunezja w razie czego, jeżeli uda nam się awansować. Czyli teoretycznie Tunezję powinniśmy klepnąć, Holandia na remis, a Tsubasy nas rozwalą czyli szanse na awans są, no ale do tego jeszcze dwa mecze, albo jeden i po ptokach Edytowane 5 minut temu przez AndrzejTrg 1
Reddzik 2 896 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 I’M NOT SAYING IT IS RIGGED BUT….#football #worldcup #worldcup2026 #poland #netherlands #holland.mp4 1
AndrzejTrg 2 908 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Jako że temat reprezentacyjny to zostaliśmy Mistrzami Świata w Socca czyli odmianie 6-osobowej piłki nożnej, pokonując Meksyk 3-1. Gratulacje Edytowane 8 Grudnia 2025 przez AndrzejTrg 1
Reddzik 2 896 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Było 3-1. Szkoda że jak byłem u siostry w Essen to nie wygrali. Było pełno Ukraińców w około nas, siedziałem i oglądałem mecze, do środka nie szło wejść. Edytowane 8 Grudnia 2025 przez Reddzik 1
AndrzejTrg 2 908 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 A widzisz, dzięki za weryfikację wyniku już poprawiam No Ukraińcy o coś grali to nie dziwne że tłumy pewnie większe emocje niż na normalnej piłce. Czemu na topie jest dorosła reprezentacja piłkarzy tego do końca życia nie zrozumiem. Kasę właśnie powinni ładować w to, w co coś gramy. Choćby młodzików czy inne odmiany... ale nie, normalna piłka nożna jest na szczycie gdzie od 50 lat gramy. 1
Rekomendowane odpowiedzi