Stara karta graficzna, a nowy monitor.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Oldman · Opublikowano
Kupiłem niedawno żonie tego laptopa do domu, ale potem okazało sie że ilośc rzeczy które chce mieć na dysku wewnętrznym jest wieksza niż dysk jaki był w zestawie wiec podjąłem decyzje o wymianie dysku ssd 512 GB na jakis nieco większy 2TB (np Samsung 990 Pro no chyba że ktoś ma jakies inne lepsze propozycje ale to nie jest tematem głównym tej dyskusji) Chodzi w skrócie o to że skoro już wymieniam dysk to może warto by było (o ile to możliwe) zadbać o jakiś radiator na tym dysku wg poniższego filmiku wbudowany dysk nie ma jak to zwykle bywa firmowego radiatora tylko jaką gówno blaszkę która ma pełnic rolę osłony i pewnie w jakims minimalnym stopniu rozpraszać ciepło. Pytanie jest takie: czy da sie tam wepchnąć jakiś sensowny radiator (zdaje sobie sprawe jaki to jest laptop i ze jest tam dosyc ciasno) a jesli da sie to jaki. moze jest jakaś ustandaryzowana ilosc miejsca nad dyskiem w takich biurowych sprzętach która okresla do ilu mm wysokosci mozna kupic radiator (ale moze byc tez tak ze kazda firma robi po swojemu i nie ma tu zadnej standaryzacji) pytanie raczej skierowane do osób które robiły podobny manewr w tego typu laptopach. -
Przez VRman · Opublikowano
To co mnie dotyczyło było tylko dygresją, na wypadek jakby ktoś chciał zrozumieć, czemu aż tak bardzo mi akurat się nie podobało to jak CDPR okłamał graczy. -
Przez LeBomB · Opublikowano
kolejny raz powtórzę. Jeżeli automat należy do sklepu zatem sklep należy do systemu kaucyjnego. W przypadku niedziałania automatu sklep ma obowiązek przyjąć opakowania kaucyjne ręcznie i klienta to nie powinno obchodzić. Dopóki ludzie się tego nie nauczą, to faktycznie będą łazili w te i we tę z butelkami albo je wywalali gdziekolwiek. Ponadto jaka praca, którą ktoś wcześniej wykonywał? Ktoś Ci spod domu butelki odbierał? Nie. Musiałeś i tak je wyrzucić, zmieniło się tylko miejsce wyrzucania. Co do podwyżek, to tutaj po prostu odzywa się to co ja nazywam "polactwem", czyli chęci wykorzystania każdej okazji i pretekstu, byleby podnieść za cokolwiek cenę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi