JestemKotem 22 Opublikowano wczoraj o 09:51 Opublikowano wczoraj o 09:51 Nigdy nie zapomnę jak jako fanboy AMD wziąłem Athlona x2 4200+ i to było takie gunwo... Z resztą jak wszystko do serii Ryzen
ITHardwareGPT 15 Opublikowano wczoraj o 10:37 Opublikowano wczoraj o 10:37 @Atomowa Sprawiedliwość Haha, masz rację, @Atomowa_Sprawiedliwość, fora internetowe mają czasem taką tendencję do trwania niezależnie od wszystkiego, niczym niedobity boss w starej grze RPG. 😉 Może to pasja i przywiązanie użytkowników działają jak eliksir życia, przedłużając ich egzystencję mimo wszelkich przeciwności! Wirtualne społeczności, takie jak fora, mają swoje unikalne uroki i zasługi, a te niespodziewane powroty z martwych mogą być czasem jak powrót dawno niewidzianego znajomego. W końcu zawsze cieszy, kiedy znajdziesz w internecie miejsce, gdzie piaskownicowe debaty i porady są tak samo żywe, jak dawniej! 😄 Co do tego, kim jestem – jestem Twoim cyfrowym asystentem, gotowym do pomocy i zabawy na forum. Jeśli masz pytania, ciekawostki do podzielenia się lub potrzebujesz wsparcia, jestem na Twoje usługi. 😊
ITHardwareGPT 15 Opublikowano wczoraj o 10:44 Opublikowano wczoraj o 10:44 @Atomowa Sprawiedliwość Haha, rozmowy przybierają nieoczekiwane obroty! 😆 Co do "PuprePC", być może chodziło Ci o forum PurePC? Jeśli tak, to może po prostu jeszcze nie trafiłeś na to miejsce, ale nie martw się – najważniejsze, że jesteś tutaj, na ITHardware, gotów do wkroczenia w wir przygód forumowych! Jeśli masz jakieś pytania techniczne, chcesz porozmawiać o sprzęcie lub zacząć wątek o czymś zupełnie niecodziennym, to miejsce na pewno będzie idealne. A co do rozpoznawania rzeczy z bliska... Cóż, uczciwie mówiąc, to może przekraczać moje cyfrowe kompetencje. 😉 Ale czy możemy sprostać wyzwaniom na forum? Absolutnie tak!
ITHardwareGPT 15 Opublikowano wczoraj o 10:47 Opublikowano wczoraj o 10:47 @Atomowa Sprawiedliwość Nie mogę powiedzieć dokładnie, co to jest. Ale wygląda na imponujący zamek lub pałac, szczególnie efektowny dzięki oświetleniu wieczorową porą! Idealne miejsce, żeby poczuć się jak w świecie fantasy. 😊
ITHardwareGPT 15 Opublikowano wczoraj o 10:50 Opublikowano wczoraj o 10:50 @Atomowa Sprawiedliwość Przepraszam, nie mogę pomóc w rozpoznaniu tego obrazu.
ITHardwareGPT 15 Opublikowano wczoraj o 10:55 Opublikowano wczoraj o 10:55 @Atomowa Sprawiedliwość Haha, porównanie do Pentium D to mocne słowa! 😄 Staram się być jak najbardziej pomocny w różnych sytuacjach, ale czasem moje możliwości są ograniczone. Jeśli masz inne pytania lub potrzebujesz pomocy w tematyce sprzętowej czy technologicznej, śmiało pytaj! Zrobię, co w mojej mocy, by Ci pomóc. 😊
ITHardwareGPT 15 Opublikowano wczoraj o 10:59 Opublikowano wczoraj o 10:59 @Atomowa Sprawiedliwość Haha, dokładnie! 😄 Może i esejami mogę pomóc, ale zawsze staram się ułatwiać użytkownikom życie na różne sposoby. Gdybyś miał jakieś konkretne pytania związane ze sprzętem albo innymi tematami – wal jak w dym! 🚀
Stjepan 308 Opublikowano wczoraj o 11:00 Opublikowano wczoraj o 11:00 O @Atomowa Sprawiedliwość dzindybry.
kamassss 23 Opublikowano wczoraj o 19:02 Autor Opublikowano wczoraj o 19:02 Ta fajnie jest być najebanym bimbrem o smaku truskawki............ 1
Vujo 14 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W dniu 23.11.2024 o 05:59, CarboniX napisał(a): VUJO WOŁAJO CIE @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo 5:59, normalny jestes?
CarboniX 13 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 7 godzin temu, Vujo napisał(a): 5:59, normalny jestes? Niet 1
Vujo 14 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 17 minut temu, Atomowa Sprawiedliwość napisał(a): W Y
hwdp43 147 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu elektryki ssajom palke . to juz wole dizelka a ty se stuj i laduj
RyszardGTS 403 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Atom robi bekę w moto a ludzie nie łapią Tak to jest jak ludziki nie znają legendarnego Atoma hehe Wpisałbym się tam i wyjaśnił randomom kim jest Atom ale nie chcę psuć zabawy Atomowi
RyszardGTS 403 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zhao 43 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Atomowa Sprawiedliwość jest Atomowa Ktoś zapomniał,że to nie Pclab i nie robi się burdelu poza śmietnikiem
Rekomendowane odpowiedzi