Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
11Gość Krueger · Rozpoczęto
-
Najnowsze posty
-
Przez CLOWN · Opublikowano
Po wynikach jakie dałeś speed test śmiem twierdzić, że nie masz pełnego 5G na tym nadajniku tylko LTE+ prawdziwe Z ikonka 5G. Ja w centrum Lublina zrobiłem test jak pokazało 5G i mi wynik speed test wyszedł bagatela o koło 15 godziny ponad 2.4Gb/s co mnie zawstydzili do tej pory jeśli chodzi o internet mobilny do tej pory w życiu. Powtórzyłem 3 razy i różnica była prawie żadna, w granicach jakiegoś teoretycznego błędu. Test robiony na Motorola edge 50 neo 5G. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Wszystkie auta na własność są takie głośne w środku i tak skaczą na nierównościach? -
Przez CLOWN · Opublikowano
@skalak23 Co jeśli w INEA routerze nie podejrze loginu, a INEA nIE chce podać? Poza tym może w INEA nie ma PPPoE tylko sam VLAN i reszta na Auto, a skoro i mojego brata twierdzili monterzy, że to przez PLAY idzie to jaki jest VLAN Play-a? Ja u siebie mam lokalnego dostawcę z symetrycznym łączem i mogę do niego przejść, ale się mi nie opłaca z INEA bo 5 zł różnicy i bez publicznego IP. w INEA Publiczne IP zmienne, ale bardzo rzadko się zmienia i po 3 latach dostałem na przedłużenie za ZERO zł. Ten lokalny operator nazywa się FIBER Media możesz podejrzeć z ciekawości jak wpiszesz w Gooogle i on piszę, że mogę używać swój router tylko ustawić VLAN dla portu WAN na 50. i nic więcej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi