SPRZEDAM Dysk WD 8 TB WDC WD80EDAZ (łącznie 4 sztuki)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez blabla123 · Opublikowano
Czeka na wytyczne z góry -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Tamci tak samo jak ty bronili starych, zacofanych rozwiązań zwyczajnie bojąc się postępu technologicznego. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No właśnie tego się obawiałem, że jak kupię, to będzie chwilowa podjarka i później by to leżało w kącie, kiedyś bym w sumie się nie zastanawiał, ale jak przenalizowałem kiedyś bezsensowne zakupy, to staram się kupować to co jest mi naprawdę potrzebne, bo w sprzedaż na allegro czy innych olx się nie mam ochoty bawić, jeszcze patrząc co się wyprawia w temacie w dyskusjach o żulernii -
Przez Jaycob · Opublikowano
Do tego dochodzą jeszcze zadania towarzyszy i walki z sekretnymi bossami ,które rozwijają kapkę do fabuły i lore. Co do eksploracji - zgoda, momentami można się zakręcić, otoczenie bywa podobne, a niektóre ścieżki czy znajdźki mogłyby być lepiej oznaczone (szczególnie dzienniki ekspedycji, które były świetnie napisane i budowały klimat). Ale z drugiej strony: jestem wręcz wdzięczny za brak minimapy i znaczników. To rzadkość we współczesnych grach, a tutaj wzmacniało to poczucie zagubienia i odkrywania - świat nie był kolejnym światem z checklistą z ikonami. Moim zdaniem Expedition 33 bardzo dobrze łączy formę z treścią, a walka - zwłaszcza na wyższych poziomach trudności - potrafi być angażująca nie tylko w walce, ale i emocjonalnie. Jeśli ktoś nie przepada za turówkami, jasne, może to nie być jego bajka. Ale trudno mieć pretensje, że gra RPG tego typu stawia na walkę, skoro to jej core. A przy okazji - co sądzicie o zakończeniu? -
Przez Badalamann · Opublikowano
@GordonLameman To dość oczywiste że ludzie chcą eventy rozrywkowo-kulturowe(dni miasta, inne koncerty i eventy) i sportowo-rekreacyjne (biegi, rajdy rowerowe itd). Można było tu audytować koszty i pilnować realizacji takich eventów. Natomiast rezygnacja z imprez zawsze niesamowicie negatywnie odbije się na poparciu politycznym. @trepek Ale z czym mieliby się kryć? Zwierzęta są szczepione na różne choroby oraz leczone lekami, w tym antybiotykami. Nie ma w tym nic nielegalnego ani złego.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi