Co sobie ostatnio kupiliście ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
To taka odpowiedź jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości jak głęboko w pewnej części ciała korporacji siedzi konfa: https://wiadomosci.wp.pl/nawrocki-podpisal-ustawe-ws-paliw-ostry-komentarz-mentzena-7335445920115008a?pvclid=01M3WQRFTQ9RAC5HN4MVAA0Q2S Panie Mentzen kapitalizm nie istnieje! To władza korpo, które działają jak małe państwa totalitarne w stylu ZSRR. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
To ja może usystematyzuję, są dwie wersje tego dodatku DLSS 5 od RenoDX. Jedna to ta od ShortFuse, ta, którą JeRRyF3D wkleił pierwszą. Tak wygląda, u mnie w trochę starszej wersji: Druga to wersja Generic, ta wersja, którą JeRRyF3D wkleił to wersja 4.x. Najnowsza to wersja 5.x i przeszła sporo zmian. Na lepsze, ale już nie jest taka "prosta". Z plusów można tam lekko tuningować wygląd NR. Nie wiem co oni tam poprawiają, ale te nowsze wersje dają bardziej "stabilny" wizualnie obraz. Wygląda teraz tak: Obie wersje mają właściwie te same nazwy "renodx-dlss.addon64" albo "renodx-dlss5.addon64". Wystarczy tylko podmieniać te pliki. Oczywiście to nie Wiedźminowe screeny, za co serdecznie kolegów przepraszam. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
[ITHardware.pl - po polsku] - Karty Graficzne - UNDERVOLTING NVIDIA GEFORCE UNDERVOLTING AMD RADEON UNDERVOLTING INTEL ARC FLASHING/CROSSFLASHING AMD RADEON PUMP-OUT PCI-E 5.0 x16 B650 - Ram - DDR5 SYNCHRONICZNOŚĆ/ASYNCHRONICZNOŚĆ - Procesory - CHŁODZENIA CPU UNDERVOLTING ZEN4/ZEN5 - Monitory - MINILED VS OLED PROBLEMY Z MATRYCĄ RESZTA TEMATÓW: LINK [TechPowerUp.com - po angielsku] - Karty Graficzne - UNDERVOLTING NVIDIA GEFORCE 12V-2x6 INDUSTRIAL MOD FLASHING/CROSSFLASHING RADEON PUMP-OUT GOLDEN SAMPLE RX [Reddit.com - po angielsku] LINK DO POSTÓW -
Przez Kadajo · Opublikowano
Wogle jaki paradoks. Z jednej strony dobrze mieć topkę, ale z drugiej ona jest najbardziej narażona na awarie…
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi