Skocz do zawartości

Co sobie ostatnio kupiliście ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Dratwa też sobie kupiłem ostatnio odkurzacz ale za połowę tej ceny, Laresar Ultra 7. robi robotę, zobaczymy z trwałością.

A jeszcze pendrive sobie kupiłem Amazon Basics 128GB za 26zł na obrazy ISO bo przy kingstonach krew mnie zalewała podczas zapisu.

Opublikowano
Teraz, zakk87 napisał(a):

@Dratwa też sobie kupiłem ostatnio odkurzacz ale za połowę tej ceny, Laresar Ultra 7. robi robotę, zobaczymy z trwałością.

A jeszcze pendrive sobie kupiłem Amazon Basics 128GB za 26zł na obrazy ISO bo przy kingstonach krew mnie zalewała podczas zapisu.

Jeszcze model mocniejszy ;) Ja akurat ten wybrałem, bo miałem kupony do sklepu, w którym akurat był ten model. Dobrze ssa, podłoga czysta, więc to najważniejsze :E 

Opublikowano
22 minuty temu, lewuS napisał(a):

kupiłem se takie słuchawery, opinie mają zacne 

Jeżeli są tak liniowe jak Nothing Ear Truly Wireless, nie podeszlyby mi. 

Screenshot_20241212-153905.thumb.png.b6a8c099eb7d8e2a570c3294329b867d.png

W dniu 10.12.2024 o 21:11, JestemKotem napisał(a):

Altusy 75 :faja:

Jak się podobają i czym napędzasz?

Opublikowano
6 godzin temu, J4Z66 napisał(a):

Jak się podobają i czym napędzasz?

Wizualnie - sztos. Zawsze chciałem takie mieć, ale jestem pedantyczny jeśli chodzi o wygląd. Udało się trafić w idealnym stanie za 650zł.

Napędza je WS 432 + Tuner AS 632 aczkolwiek jeszcze się zastanawiam nad zmianą. Raczkuje w tych tematach. Podoba mi się opcja zakupu Elizabetki - z wyglądu podoba mi się bardzo. Mocy trochę mało. Ew. jakaś wieża, ale inna. Tu trochę drażnią mnie te francuskie napisy, bo jednak to eksport wersja.

• Like 1
Opublikowano

3CD:

Gladiator II - Soundrack

Green Carnation - Journey To The End Of The Night

Green Carnation - Light Of Day, Day Of Darkness

Oraz CD+DVD:

Green Carnation – Last Day Of Darkness

Pasztet, ser, dwie zupki chińskie, m&msy orzeszki, ice tea. :E

Opublikowano
23 godziny temu, JestemKotem napisał(a):

Wizualnie - sztos. Zawsze chciałem takie mieć, ale jestem pedantyczny jeśli chodzi o wygląd. Udało się trafić w idealnym stanie za 650zł.

Napędza je WS 432 + Tuner AS 632 aczkolwiek jeszcze się zastanawiam nad zmianą. Raczkuje w tych tematach. Podoba mi się opcja zakupu Elizabetki - z wyglądu podoba mi się bardzo. Mocy trochę mało. Ew. jakaś wieża, ale inna. Tu trochę drażnią mnie te francuskie napisy, bo jednak to eksport wersja.

IMG_20241213_212634092_HDR2.thumb.jpg.ed8d09bd15825b64a00e975f2fbceb13.jpg

Ja sobie JBL z 60-ych przytargałem ze schowka niedawno. 😎

26cm papieru na basie :P

Opublikowano

W mieszkaniu, a ściany takie, że jak sąsiad weźmie telefon na głośnomówiący, prawie jestem w stanie zrozumieć jego rozmówcę. xD

Już nie słucham głośno, max 80dB. Już nie narzekają. Kiedyś jak się piło alkohol, się słuchało głośno, narzekali. Dziś jest inaczej. Dziś nie pije i wiem że słuch trzeba oszczędzać. Duży przetwornik wcale nie musi głośno grać. :P

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Temat jest nowy i w momencie jak to kupowałem to go jeszcze nie było bo to było na wiosnę. A kupiłem takie cudo:

https://gaming.tobii.com/product/eye-tracker-5/?srsltid=AfmBOor5U1eob2a7xpW8zVo_Y9vt8-VV4kyB5PmI3wvh4FXpu4mB2-hb

Ponieważ nie specjalnie lubię mieć na głowie czapkę albo słuchawki i do tego przyczepione czułki nie wybrałem TrackIR tylko Tobii. Ponieważ gram na dużym 75'' TV to musiałem dokupić statyw i specjalną podstawkę. I teraz wszystko pięknie śmiga. Do symulatorów rzecz niezbędna. Tzn póki nie kupisz jakiegoś śledzenia głowy, jak ja to przez 3 lata nie wiesz, że niezbędna :)  Teraz już wiem...

Edytowane przez hubio
  • Like 1