upgrade pc
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Tak jak kolega @galakty pisze. Ten AOC miecie konkurencję w tym przedziale cenowym (https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/q27g3xmn) Po prostu zwykłe VA/IPS się chowają przy nim, na żywo zrozumiesz dlaczego... Jest pewien haczyk - ten monitor ma mega kontrast od smolistej czerni do oczojebnej bieli przez co jest cholernie jasny i ciężko to jakoś ujarzmić, szczególnie w HDR. Jak dostajesz flashbangiem w CS2, to aż oczy Ci wypala. Zrób sobie prezent i dołóż do najtańszego OLEDa (może znajdziesz coś taniej): https://www.x-kom.pl/p/1357654-monitor-led-27-265-284-dell-alienware-aw2725d.html Byliśmy tam, podziękujesz nam później, trust me. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Zas a jak przestaniemy się tutaj bawić, to coś zmieni? Nie. AI przeżywa boom i to duży, bo da się monetyzować tworzone treści, np. muzykę. Tego tak łatwo już się nie zatrzyma i rozwój będzie trwał jeszcze kilka lat, aż dojdzie się do pewnej ściany technologicznej, której się nie przekroczy. -
Przez VRman · Opublikowano
Jak już ajaje nam spierdzieliły PC gamingowe hobby to chociaż niech z tego coś będzie. (w piecu się pichcą dwa filmiki o Rambo ) -
Przez Klima · Opublikowano
Z Milwakuee mam tylko końcówki do wkrętarki torxy, krzyżaki i są rewelacyjne. Wiele łbów wkrętów sponiewierały, a na końcówkach nie ma żadnego uszczerbku. Wiertła do domowego użytku z Makity też są świetne. Tam gdzie parkside nie daje rady, robi się fioletowy, makita wjeżdża jak w masło. Jakieś 8 lat temu kupiłem też najtańsza wkrętarkę z Castoramy czyli Sthor 18V i skubana jest bardzo wytrzymała. Wiele razy poszedł z niej dym, bo np. próbowałem wkręcać nią wkręty ciesielskie 200-240mm i do 2/3 dawała radę. Na co dzień mieszka sobie w szopie gdzie ujemne temperatury są takie jak na zewnątrz, a jak słońce przyświeci w lecie, to robi się +50. Raz wymieniłem jej akumulator. Marka własna Liroj Manson czyli Dexter też daje rade i ich urządzenia sieciowe maja zajebiście długie kable.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi