WMI Provider zużywa średnio 7%-10% CPU – co robić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Yedi · Opublikowano
Jedziemy dalej: Przedstawiam klasyka - serię gier Commandos: Kto nie grał - kto nie cierpiał ten nie wie - ale niech się dowie W skrócie to nie była gra w stylu Rambo - tu trzeba było sie nagłówkować + być czasem szybkim Za Wiki: Commandos – seria gier komputerowych wyprodukowanych przez hiszpańską firmę Pyro Studios i wydanych przez Eidos Interactive, w których gracz wciela się w dowódcę brytyjskich komandosów. Rozgrywka odbywa się na terenach okupowanych przez państwa Osi podczas II wojny światowej i jej celem jest zwykle zniszczenie nieprzyjacielskich instalacji, co wymaga ostrożnej eliminacji jednostek wroga obdarzonych sztuczną inteligencją. Inicjująca serię, wydana w 1998 roku na komputery osobiste, strategiczna gra czasu rzeczywistego pod tytułem Commandos: Za linią wroga zawierała grupę do sześciu bohaterów o różnych umiejętnościach, a ich wzajemna współpraca była potrzebna do zwycięstwa w misjach. Sukces gry spowodował powstanie w roku 1999 samodzielnego dodatku do niej pod tytułem Commandos: Zadania specjalne, który zawierał kilka nowych misji i nowe umiejętności dla kierowanych bohaterów. W sequelu Commandosów, wydanej w roku 2002 grze Commandos 2: Ludzie odwagi, kierowane postacie uzyskały ekwipunek i możliwość przejmowania uzbrojenia od pokonanych wrogów. Gra posiadała, w przeciwieństwie do poprzednich odsłon serii, trójwymiarowy silnik, aczkolwiek o ograniczonych możliwościach była też próbą przeniesienia zasad rozgrywki na konsole Xbox i PlayStation 2. Trzecia część serii, Commandos 3: Kierunek Berlin z 2003 roku, charakteryzowała się poprawioną oprawą graficzną. W 2006 roku twórcy podjęli nieudaną próbę zmiany gatunku serii – gra Commandos: Strike Force z gatunku strzelanek pierwszoosobowych została przyjęta umiarkowanie. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Klakier1984 Nie wiem. Nie jestem korporacją z działem analitycznym, który mi powie co najlepiej robić. Ludzie nie dość że w dużym stopniu są programowalni, to jeszcze jak kaczki, albo jak owce. Zadbaj aby pierwsza poszła w pożądanym kierunku, większość też w tym kierunku ruszy. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
To jest karta do roboty. Za połowę tego masz i połowę vram co nie wiem do czego nie starcza to dobowego użytku prócz grania na jakiś wymagających modach. Pewnie zaraz okaże się że mało i tylko ci co kupili wszystkie karty 20GB+ mogą grać z wszystkimi suwakami w prawo oni powinni zacząć wymagać by te wymogi podnosić wraz z aktualizacjami i patch'ami bo dzisiejsze rozwoje nie pamiętają jak to się robi. Dalej jest apka co dobiera ustawienia od tego co się ma? Refresh na jesień czy już po nowym roku? Wreszcie wiedźmin 2 na wszystkim na full z tym ubersamplingiem pójdzie? -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Wystarczająco upośledza te mięśnie, że nie chodzisz tak sprawnie. Niekoniecznie to widać na pierwszy rzut oka ale to się dzieje. Dzisiaj jeszcze sprawdzasz, pojawią się doskonalsze narzędzia i tego sprawdzania będzie mniej. Tak jak pisałem, to nie jest przełącznik 0/1, to jest stopniowa degradacja. Zresztą, popatrz wstecz, przypomnij sobie jakieś technologie, z których wtedy korzystałeś ale obecnie już nie. Nie wejdziesz w nie teraz z marszu i taką samą sprawnością jak wtedy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi