Sobi 0 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Witam jak w temacie poszukuje laptopa do 20000tys głównie do gier ale też do obróbki zdjęć i filmów. Polecacie coś fajnego i dobrze wykonanego?
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Chyba nie ma tak drogich laptopów 1 1
x-kom 281 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Cześć @Sobi, można znaleźć taniej laptopa z RTX 4090, np. 17,3 calowy Gigabyte Aorus z mocną i9 13 generacji 32 GB pamięci RAM oraz dwa dyski po 1 TB. Lub zastanowić się nad Lenovo Legion Pro ze słabszym RTX 4080, ale mocniejszą i9 14 generacji, nieco wyższą rozdzielczością, 3 letnią gwarancją oraz aluminiową obudową. Edytowane 28 Stycznia przez x-kom
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia To jest jakiś bieda laptop za 15 tyś... autor szuka za 20 baniek 2
x-kom 281 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Do 20 baniek , bliżej 20 tyś to głównie Alienware 22-26 tyś.
Sobi 0 Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Hej dzięki za odpowiedź. Szczerze 2-4tys więcej nie zrobią mi już różnicy. Jakbyś mógł podesłać propozycje alienwarwe 😉
cervandes 67 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 1 godzinę temu, x-kom napisał(a): Do 20 baniek , bliżej 20 tyś to głównie Alienware 22-26 tyś. Ale że sklep używa skrótu "tyś" to jestem zaskoczony. Pewnie od @Reddzik się nauczyliście. Fuj! Skrót to "tys"! 1
Reddzik 2 768 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 10 minut temu, cervandes napisał(a): Pewnie od @Reddzik się nauczyliście w czym masz problem bo nie rozumiem? że mnie wywołujesz do tablicy?
cervandes 67 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nic na to nie poradzę, że nie rozumiesz.
Reddzik 2 768 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Czyli maruda do blokady, nigdy nie musiałem tego robić, ale jak widać trafi się taki człek z innej planety.
Send1N 4 171 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nieoficjalne nagranie @cervandes vs @Reddzik w tej sprawie 3
Sobi 0 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia Ogólnie dziękuję wszystkim za pomoc i tym co sobie tu jakaś debatę zrobili 🤣 Zdecydowałem się na aliena 😉
Galvatron 46 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jeśli zawodowo obrabiasz zdjęcia i montujesz filmy, to celuj w laptopa z wyjściem DisplayPort lub Thunderbolt, żeby móc bezproblemowo podpiąć monitor.
Send1N 4 171 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Napisał wyżej że zdecydował się na alien'a który ma TB i DP a tak z ciekawości to w czym byłby problem gdyby miał hdmi?
Rekomendowane odpowiedzi