5700X3D + MSI B450 A-PRO wycisnąć max performance
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
B760 ITX, 1 dysk m.2, chłodzenie z 92mm wentylatorem i zasilacz platinum, i5 14600K testuje tylko w CBR23, a pobór prądu z watomierza, wyższy od i3 12100 + RTX 4060LP na tym zestawie. Z jednej strony fajnie 87W CBR23 23k pkt, oszczędny komputerek, a tu na watomierzu waty hasają. Duży pobór prądu, za duży, do mojego ITX, sprawdzę i5 na z690 ile tam będzie żłopać prądu z gniazdka. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Kuń mi dziś dał w nocy tyle frajdy, że szok. Nie ma -10C i tony soli na drogach więc przewietrzyłem go 80km jazdy w nocy wokół Warszawy. Zatankowany pod korek + jakiś STP formuła dla benzyny Spalanie przy 90-100km/h w deszczu pod wiatr 7,9-8,2 litra Parking IKEA na Targówku, noc, cisza, spokój, 2C na plusie, przy ziemi przymrozek, wyłączona kontrola trakcji, skrzynia w S, skręcone koła i lekki gaz. Banan na twarzy. I teraz tak, chcę coś dla niego zrobić na wiosnę. Może ktoś polecić studio detailingu w WWA, by zrobić korektę lakieru na 2 etapy bo prawy bok lakierowany a reszta auta nałożona powłoka bez polerki wcześniej (!), idiota jakiś to robił i szukam kogoś kto się zna, ogarnie ale nie wyceni na 10k pln i nie bedzie nachalnie wciskał folii na lakier itd jak to miałem juz przyjemność w dwóch studiach przejść i zrezygnowałem. Oprócz tego celuje w nowy wał napędowy bo wibracje duże dość między 80 a 120 km/h a tak najczęściej jeżdżę. Wada fabryczna w 3.7 niestety, fora w USA pełne info o tym. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
dosc ciekawe combo. IPS jako poboczny na discorda i innetakie a oled jako main do gierek? jak korzystasz z monitora samo w sobie polaczenie spoko, ale moze da sie lepiej? masz jakies konkretne wymagania lub dostosowania tpu bduzet? korzystasz z hdr? -
Przez sideband · Opublikowano
@Doamdor Jak dobrze złapałeś to są błędy monitorowania poboru mocy CPU Pomiar poboru mocy CPU jest dość nieprecyzyjny Nawet na kartach pomimo, że jest wykonywany w sposób techniczny też ma spory błąd i z reguły jest mniej lub więcej zaniżany w zależności od modelu karty. -
Przez Pentium D · Opublikowano
No ultra bierze o jakieś 30W mniej niż i5 o ile to podczas tego samego testu. Edit aaa to dwa razy i5. Dziwne. To bez GPU? Jedynie te ampery mogą to tłumaczyć tylko czemu w Watach tego nie widać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi