Uefi i chłodzenie do i9 14900f
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Skoro pamięci nie ma to gdzieś musiały pójść, nie ma znaczenia ze jeszcze ich nie wyprodukowano. Chyba ze myślisz ze marka taka jak Crucial wycofała się z rynku konsumenckiego a teraz wypnie się na nich rynek AI i oni sobie wrócą do konsumentów jak gdyby nigdy nic. Jeśli to będzie się ciągnęło dłużej ludzie znajda sobie alternatywy, nowe hobby i będą musli za darmo to rozdawać żeby znowu ludzi zachęcić. Nikt nie będzie czekał w nieskończoność a już na pewno nie zwykły kowalski. Ni chyba naprawdę liczą ze za każdym razem wystarczy tylko zmienić przełącznik i będzie jak dawniej. No nie będzie. Widać już ze to wszytko zaczyna się sypać bo ludzie maja dość drogich GPU, drogich pamięci i co tam sobie jeszcze wymyśla. I ludzie po prostu "zmieniają kanał". Nikt nie bedzie cekal wiecznie na pamieci czy GPU. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Prawo, etyka jak i normy społeczne usprawiedliwiają. Żyjesz w społeczeństwie, a nie na kartce papieru w bajce. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego MG z przebiegiem kosztują więcej niż nowe w salonie. ? Przecież one trzymają wartość lepiej niż Toyota, a używanej omody to chyba w ogóle nie ma na OtoMoto. -
Przez Pawcio · Opublikowano
Kolejna pajeeta hinduska wdrożona przez hinduskiego ceo na stołek. -
Przez Rafik7 · Opublikowano
A gdzie widziałeś ? Ja byłem w 3 sklepach Euro i w 3 ME i nigdzie na wystawie nie mieli
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi