sprzedam i5 12400f+PURE ROCK 2/ASUS RTX 3060ti 8gb/monitor ASUS VG27VQM /pamięć 32GB FURY DDR 4/karta sieciowa ASUS PCE-AX3000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@MarcoSimone dokładnie, bardzo słuszna decyzja. Ty to przy okazji układ chociaż przepłuczesz Też tak wczoraj myślałem bo chodziła mi po głowie jeszcze przekładka przy okazji do innej budy ale pograłem godzinkę w Cyberpunka no i kurde nie wiem czy coś bym jeszcze ugrał. Temperatury CPU i GPU na poziomie 50-52 stopni (ambient 23) więc nie wiem czy by cokolwiek to dało. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przestań powielać fejki. Nie kupowaliśmy drożej. I nie, żałosny ruski trollu, nie postawimy na russkie śmieci w kontekście naszego bezpieczeństwa. -
Przez VRman · Opublikowano
Tylko 35€? Nie jestem w temacie, ale mam prośbę, skoro jest okazja. Jak już się pobawisz to staguj mnie tu i napisz kilka słów o tym, co taka tanizna potrafi i jak to się sprawdza. Trochę przespałem. Ostatni raz jak patrzyłem to grabber 1080p60 kosztował 300zł, 720p30 200zł, a 1080p120.. 2000. "Trochę" dawno Pytam, bo może bym sobie w przyszłości też coś kupił do VRu. VR jest cholernie czuły na wydajność. Nawet 5% by było szkoda. -
Przez ptys · Opublikowano
Myślisz że dupiarz albo bul postąpiliby inaczej?, byliby bardziej męscy i stanowczy, wątpię, prawda jest taka że politycy od lewa do prawa postawili na złego konia w zakresie bezpieczeństwa, mając doświadczenia własne i wielu innych państw w relacjach z Anglosasami powierzyli im własne bezpieczeństwo po raz kolejny. Jak postępuje USA z sojusznikami widać doskonale na przykładach z Kurdami, Afgańczykami. Polska nie dość że kupowała amerykańskie uzbrojenie drożej jak inni to jeszcze sama się pchała przed szereg w wszelkie awantury które organizowali hamerykanie, za co? a za nic, za frajer. Polscy żołnierze ginęli często za zdjęcie z ówcześnie rządzącym prezydentem USA i poklepanie po plecach. Po tym jak zostali oszukani (sfałszowane powody rozpętania konfliktu i oszustwo dotyczące rzekomych kontraktów na odbudowę Iraku) w Iraku nie powinni iść na żadną wojnę z USA.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi