Licytacja od 1 zł - chłodzenie procesora Scythe Mine Rev. B LGA775, nagrywarka DVD LG GH22NS70 SATA
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
dokładnie 2310 na 0.81V i 200-210W, w Quake II RTX. Przy tym nizszym voltage z zakresu 0.8 - 0.85V liczy sie głównie taktowanie. Dlatego mu tyle bierze w grze teoretycznie lzejszej. Podobnie mi jak ustawie na 0.82V i 2.6Ghz to tam mam 220W w tym Rise of the Tomb Radier i 12-13% wiecej FPS od niego. Wiec widac że nie ma znaczenia za bardzo napięcie. Na tym niskim voltagu warunki dyktuje samo taktowanie co jest dosc dziwne musze przyznac. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Młodzież korzysta z "rosska" a przynajmniej robiła to gdy żabek było nieco mniej. Teraz odnoszę wrażenie że w semencie żywności i napojów do konsumpcji poza domem to płazy wygrały. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
1. A czym szyfrowane? Ja pod Debianem nie mam problemu z zamontowaniem kilku dysków zaszyfrowanych bitlockerem. 2. Standard - przecież kopiowanie to utworzenie nowego pliku. "cp -p" - do doczytania jakie są parametry. "rsync -a" - tak samo do doczytania. 3. Nie wiem czy aktualne, czy są jakieś nowsze narzędzia: https://superuser.com/questions/563855/how-can-i-perform-a-virus-scan-of-my-windows-install-from-linux Jeżeli jest problem z zamontowaniem partycji, to albo jednak jest jakiś problem z systemem plików albo dana dystrybucja ma problem z poprawną obsługą ntfs Inny pomysł, to poszukać jakichś antywirusów uruchamianych z pena. W tym linku wyżej jest sugestia, że HirensBoot ma jakieś antywirusy. -
Przez wallec · Opublikowano
Ten post to dowód na to, że Ty nie czytasz ze zrozumieniem postów innych użytkowników i na szybko wypisujesz tylko i wyłącznie swoje teorie. I ten też. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Czy w przypadku FSR4 skalowanie % wygląda tak jak FSR3? Intel troszkę napchał możliwości w XeSS, aż za dużo i nie pokrywa się nazwa z % z FSR3.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi