BitLocker na Windows 10 Pro - dwóch użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Napisali w komenatarzach ze wywiązała się sprzeczka. Konkretnych komenatrzy nie da się forwardować więc jak masz ochotę to trzeba się przekopać -
Przez zlotnik · Opublikowano
Procesor mam -20 wiecej się nieda jest nie stabilny myślę o AIO od Noctu ale czekam na wersje czarną -
Przez galakty · Opublikowano
To potem auta nie sprzedajesz że kasa idzie w komin? Drożej kupisz - drożej sprzedasz. Poza tym nie trzeba od razu nówki z salonu brać, a coś używanego do jazdy wokół komina. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Dlaczego dziwne? Wszystko zalezy od ceny jaką trzeba ponieśc by wymienić. Co z tego że na paliwie oszczędzisz np 3k rocznie (no dobra, nawet dajmy 8k) jeśli np w samochód musisz włozyć kupę kasy? ROI, ROI i jeszcze raz ROI. Co innego jeśli auto muszę zmienić a PV już mam. Wtedy kalkulator w rękę i sprawdzić co bardziej się opłaca w cyklu życia auta. Nie sztuką jest wybulić 100-150k na elektryka by jeździć na prądzie i oszczędzać 3-8k na paliwie i czekać na zwrot latami Sztuką jest wybrać mądrze by nie przepalić kasy bo może okazać się, że wybierając dużo taniej spalinówkę spełniającą wymagania, na różnicy w cenie mamy paliwa na lata + margines na usterki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi