Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taki klucz z olx'a to tylko wyrzucenie tych kilku zł w błoto :E to samo zrobisz aktywatorem za 0zł który dodatkowo będzie na 100% pewny że nie stracisz któregoś dnia nagle aktywacji, tego typu aukcje to zwykłe piraty sprzedawane za drobny hajs.

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tuż przed zakupem coś mnie tchnęło i jednak zdecydowałem się na MSI MAG X670E TOMAHAWK WIF głównie ze względu na dźwięk

W dniu 1.04.2025 o 09:20, Caps napisał(a):

Strasznie to wygląda że w zestawie za ponad 7000 zł jest tylko RTX 5070. 

W tej cenie masz Ryzena 7 7700 i RX 9070 XT https://proline.pl/koszyk/aede4fc7 

Już to pisałem że w moim mieście jest punkt xkom dlatego jest to najbezpieczniejsza opcja, innych sklepów nie biorę pod uwagę. 2929zł vs 4200zł gdzie MSRP wynosi 2850zł i 3900zł. RTX 5070 jest obecnie najbardziej opłacalny w ogóle, 9,16$ za klatkę.

W dniu 1.04.2025 o 09:24, Umpero napisał(a):

Po co tego windowsa za ponad 500 zeta bierzesz?
OLX i w kilkunastu złotych się zamkniesz i będziesz miał to samo.

Nie wiem jak z kodami za kilkanaście złotych ale obecnie od kilku już lat siedzę na kodzie za kilkadziesiąt złotych. Problem z takimi kodami jest taki że są przypisywane do płyty głównej. Teraz stwierdziłem że chcę mieć dożywotnią licencję.

W dniu 1.04.2025 o 19:21, Send1N napisał(a):

Taki klucz z olx'a to tylko wyrzucenie tych kilku zł w błoto :E to samo zrobisz aktywatorem za 0zł który dodatkowo będzie na 100% pewny że nie stracisz któregoś dnia nagle aktywacji, tego typu aukcje to zwykłe piraty sprzedawane za drobny hajs.

Ja doszedłem do takiego momentu w swoim życiu że wolę zapłacić za oryginał i nie kombinować :D Zresztą jest to bardziej opłacalne bo taki windows nie jest przypisywany do płyty głównej tylko do twojego konta.

Edytowane przez Marius