kosa0flaf Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Może i uznacie, że się czepiam, ale trudno. Myślę, że dobrze by było, gdyby ktoś w momencie znalezienia błędu językowego pisał o nim tutaj, a nie w oddzielnym temacie Ostatnio na forum zobaczyłem taki oto błąd: Powinno się pisać "5 marca", a nie "5 marzec". Jeśli chcecie uchodzić za poważne forum, to poprawcie ten drobny błąd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Błąd z cyklu wiemy i świadomie nie poprawimy. Daty obsługuje tutaj jedna funkcja. Trzeba byłoby napisać drugą, która wykryje, jaką formę należy kiedy stosować i ją zastosuje. Szkoda prądu. Pokaż mi forum, gdzie jest to inaczej zrobione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa0flaf Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nawet ITPC chyba to ma ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 ITPC nie ma. Co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nie macie ambicji. Jak możecie to czemu nie chcecie być w czymś lepsi? %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi