Jak włamać się do laptopa?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Naszeauto jest jeszcze pół roku, kto chce to się załapie, pozostali będą błagać Od stycznia będę czegoś szukał dla siebie Dobre oferty na spalinowe działają na innej zasadzie, potrzebne są droższe marki a nie coś co ma utratę wartości 99%, niskie stopy procentowe i oferty od pośredników którzy dostali dobrą cenę. -
Przez Oldman · Opublikowano
nie chce krakać ale to sie może dobrze nie skończyć w zyciu bym nie włozył stacjonarnego kompa do walizki i poszedł z tym na lotnisko, szaleństwo ja myslalem że OP rozpatruje wyłącznie jezdzenie własnym autem. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Karta przyszła i czuć w niej pieniądz. Początkowo myślałem, że to zwrot typu ktoś kupił obejrzał i oddał bo na śledziu brak śladu po śrubkach, jedynie folii brak. Na karcie też brak kurzu i rys, ale jak zajrzałem do akcesoriów to podpórka była przekręcana i brak jednej śrubki bo potrzeba takie wydłużone. Podoba mi się bo kolor podobny do Gigabyte 7800 XT. Backplate i kartę zważyłem. Karta 1576 gramów, backplate 309 gramów. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
cos sie tak tych karetek uczepil w ogole rozumiesz sens istnienia buspasow i dzialania zbiorkomu oraz pojazdow sluzb? bo zaczynam miec watpliwosci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi