Medmex 0 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Witam mam nowy komputer wszystko działa, w gierki gram i jest ok ale czasami komputer dostaje niebieski ekran sie restartuje i nie wiem w czym problem...... najczęściej to sie dzieje kiedy komputer przechodzi w stan uspienia i go wybudzam wtedy wsytepuje niebieski ekran. W załączniku jest zdjęcie.
Pan Mateoo 452 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia ile pamieci ram? ile i jakie dyski? duzo miejsca zajetego? event viewer - zobacz zdarzenia krytyczne pobierz windbg i open crash dump file i kliknij !analyze masz jakies programy corsara lub razera ?
Medmex 0 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia Dysk SSD Samsung 990 PRO 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe X1 I Dysk SSD Samsung 990 PRO 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe Pamięci RAM - Pamięć ADATA XPG Lancer Blade, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 Komputer od miesiaca więc nic prawie nie mam a co do programów to mam LOGI do myszki no i program do klawiatury Steelseries A co to ten Event Viewer?? 26 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): ile pamieci ram? ile i jakie dyski? duzo miejsca zajetego? event viewer - zobacz zdarzenia krytyczne pobierz windbg i open crash dump file i kliknij !analyze masz jakies programy corsara lub razera ? co do tego event viewer to mógłbyś po polsku co nadusić i co pobrać??
Pan Mateoo 452 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia event viewer to wbudowanie narzedzie windowsa - cos jak paint czy edge... kliknij i wybierz niestandardowe i potem krytyczne wydarzenia albo bledy i szukaj z tych z godziny BSOD - czyli niebieskiego ekranu smierci Program windbg to osobny program ktory musisz zainstalowac minidump sa tutaj C:\Windows\Minidump i je wybierzesz w winDBG ktory uruchamiasz jako administrator i wybierasz open crash dump file Mozliwe ze steelseries ci to powoduje
Galvatron 46 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Win11 24H2 bywa problematyczny. Zacznij od zainstalowania 23H2. Tu masz mój prywatny, czysty obraz, bez jakichkolwiek modyfikacji, który pobrałem ze strony MS, gdy jeszcze był dostępny: https://drive.google.com/file/d/1Pv5YAGJJ8Evq2ef3EfkD2thjDY23DvLz/view?usp=sharing
Medmex 0 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia Dzięki wielkie najpierw wyłącze tego SS i zobacze co bedzie.
AndrzejTrg 2 747 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia I cały pakiet kayloggerów i innych dziadostw... jak OP pobrał ten obraz to tylko świadczy o jego "inteligencji" i nie oskarżam Cię o nic, ponieważ kojarzę Cię z laba i wiem że jest to czysty obraz, ale OP pewnie Ciebie nie zna i wg. niego jesteś nonejmem z neta i pobierać od kogoś takiego obraz może się źle skończyć... ale co się dziwić jak dorosłych ludzi potrafi się naciąć na inwestycje i grube $ chyba że OP też był na labie, także nie było posta
Rekomendowane odpowiedzi