Asia Napisano November 20, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2017 Czy za tą cene (2468zł) opłaca sie kupić czy w tej cenie kupie coś lepszego? https://www.laptopsdirect.co.uk/hp-250-core-i7-7500u-8gb-256gb-ssd-15.6-inch-windows-10-laptop-2sy44es/version.asp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michagm Napisano November 20, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2017 Niezły laptop i można śmiało brać na długie lata. Ale są minusy: 1] Touchscreen Non Touch czyli Bez ekranu dotykowego. 2] Manufacturer Warranty - 1 Year warranty czyli dają krótką gwarancję na 1 rok. Wcześniej pisałaś że szukać Laptop/Notebook z ekranem dotykowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano November 20, 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2017 Tak glownie chodzi mi o laptopy z dotykowym ekranem, niestety nie zauwazylam ze ten nie jest dotykowy. Moze polecilbys jakis konkretny laptop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michagm Napisano November 20, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2017 (edytowany) Podałem Laptopy z ekranem dotykowym: Wcześniej podałem Laptop z ekranem dotykowym w sklepie LaptopsDirect.co.uk - Najtańszy z Touchscreen HP Pavilion x360 [Refurbished za 399 Funt] Najlepiej wypada cena/jakość: HP Envy x360 [Refubished za 519Funt] Edytowano November 20, 2017 przez Michagm Dodatkowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano November 21, 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 21, 2017 Dzięki wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się