Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, nie wiem do końca czy dobry dział ale nic lepszego mi nie przyszło do głowy.

Otóż kupiłem sobie game passa na PC więc siłą rzeczy muszę zacząć korzystać z microsoft store żeby to pobrać/mieć podgląd biblioteki no i jestem lekko zmieszany.

1. Czy wam też tak ten microsoft store muli? Klikam to czuje opoznienie, odpaliłem task managera a cpu czasami wywala pod 80% lol

2. Jak podejrzeć prędkość pobierania? bo domyślnie pokazuje mi tylko ile pobrało z ilu GB.

Jestem świeżakiem jak chodzi o tą apkę także każda rada na wagę złota! : D

Edytowane przez Slayer
Opublikowano

Ostatnio co pobierałem to była FH4 i był to ostatni raz jak korzystałem z tego dziadostwa... a czemu? Ponieważ neta posiadam dość wolnego, tzn. radiówkę i wiadomo 100gb to się wieki pobiera, ale do czego dążę, zależało mi aby coś pobrać na "szybko", mały plik ok. 500mb więc dałem pauzę przy 75% i co mnie spotkało po wznowieniu? Pobieranie od zera, dosłownie od ZERA... i było to drugi raz, pierwszy był przy FH3, ale zapomniałem że tak pauza działa u MS :) . Nie wiem jak teraz jest z pauzą, ale jak masz wolnego neta to uważaj na nią  ;) 

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Slayer napisał(a):

A jest jakiś inny sposób obsługiwania tych gier niż przez tą konkretną aplikację?

Jest jeszcze aplikacja XBOX - którą musisz ściągnąć z MS :E

image.thumb.png.9edd2fa864b7e8f219cd4f930ad58051.png

Edytowane przez Kabor
  • Thanks 1
  • Upvote 1