-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Asag · Opublikowano
Ja myślałem nad zmianą procka bo mam potężnego Ryzena 5600 i myślałem nad 5800x3d pod AM4 ale coraz bardziej kusi mnie przyszłościowo zainwestować w AM5 zwłaszcza że premiera MSFS 2024 coraz bliżej. Ciekawe jak będzie wyglądać dostępność 9800 po nowym roku. I pytanie laika, w tych wycięciach w obudowie procesora nie będzie zbierać się pasta? -
Przez ju-rek · Opublikowano
Podobno wahają się wszystkie 113-115 Na razie walczę -
Przez ryba · Opublikowano
Elektrownie wodorowe, to tez gazowe Glownie chodzi o dywersyfikacje roznych zrodel produkcji energii i planowe zarzadzanie nimi. Mamy magazynowanie ropy i gazow kopalnianych, to rownie dobrze mozna przez kilka miesiecy nadwyzkami z FV produkowac wodor na zime. Naszym glownym problemem jest to, ze do tej pory stawialismy wszystko na jednego konia - wegiel, a teraz z giga opoznieniem na drugiego - atom. Do tego, ze ma byc glowna gigantyczna elektrownia na prawie caly kraj, zamiast wielu mniejszych -
Przez Zachy · Opublikowano
Za 2800-3000 to juz wolałabym 7800x3d Nawet obecna doplata jest troche umowna tzn te 300-400zl I nie zawsze warta swieczki @ju-rek Czyli sp 110-115 moga miec w miare ok sztuki? Ciekawe ile moj ma -
Przez ju-rek · Opublikowano
+200 CO -20 Na 7800x3d miałem max prawie 51000. SP 114.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi