Nowy komputer R5 1600, GF GTX 1080
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Pojechałem na wymianę rozrządu w Saabie i z 1500 się zrobiło 2000 bo uszczelki głowicy, świec i uszczelniacz wału do wymiany -
Przez Mazior · Opublikowano
Zostałbym jednak przy AM4 bo i tak chciałem wymienić komputer na pół roku może rok i potem i tak będę jeszcze raz zmieniał. A teraz zastanawiałem się nad komputerem no wychodzi na to że do 4000 zł i chciałbym nowe komponenty więc no ten ryzen 5 5600 musi zostać no i jedyne co to zastanawiałem się czy lepszy do tego procka będzie ten rx 7700 xt czy rtx 4060 ti do grania w FullHD głównie w tego forta i zastanawiałem się czy z rx 7700 xt i ryzenem 5 5600 nie będzie bottlenecku i nie lepiej będzie wziąć z tego powodu tego rtxa ale nikt mi jednogłośnie na to pytanie nie odpowiedział tylko dawał inne propozycje komponentów. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Na PiS to głosowałem lata temu. Tamtego siebie opisałbym jako młody, gniewny, dający się nabierać na populistyczne przekazy typu Polska w ruinie, wychowany przez rodzinę oraz otoczenie jako prawak. Od tego czasu ogólnie zmądrzałem i wiem, że popieranie wcześniej PiS-u to był błąd z mojej strony. -
Przez Dirian · Opublikowano
Niepotrzebnie karmisz trolla, wystarczyłoby po prostu wlepić bana. -
Przez Strilok · Opublikowano
Ja wam powiem tak że od 2002 roku po tym jak zapowiedzieli Oblivion Lost czekałem aż wydadzą pierwszego Stalkera. Zachęcony obietnicami i trailerami liczyłem na coś wielkiego. Przeliczyłem się wtedy bardzo. Jednak pokochałem klimat w tej grze. Żadna inna gra nie mogła poszczycić się takim klimatem. Zawsze bliżej było mi do post-apo niż do cukierkowych gier. Później wydali Clear Sky i już całkiem dobrze to wyglądało. Call Of Prypiat też bardzo mi się podobał. Jednak nadal brakowało to co zapowiadali w tych trailerach i materiałach z pierwszej części. Po części przywróciła to scena moderska. Do GSC straciłem zaufanie. Jeśli chodzi o S2 to chciałem po prostu powrócić do niego bo przypomina mi on wspaniałe czasy kiedy grało się w pierwsze części. Mimo że nie były nigdy dopracowane i dalej brakowało to co obiecali, jednak Stalker to Stalker. Jestem już stary i widocznie głupi myśląc że GSC przez te wiele długich lat potrafi uczyć się na błędach. Niestety nie. Jednak tym razem moje i tak nadszarpnięte zaufanie do nich. Teraz całkowicie zniknęło. Co za problem był zrobić było choćby dobre AI podobne to FEAR? Lub skopiować system A-Life z modów? Po części mogli by dodawać nowe funkcjonalności w kolejnych patchach. Wróć...to przecież GSC.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi