Usługa montażu PC - Wasze doświadczenia ze sklepami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Kolejny argument, żeby tego gówna nie kupować. Płacić worek siana i potem dopłacać za MOŻLIWOŚĆ ZMIANY ILOŚCI PORCJI? Ojp, co za syf. Ten Lidlomix imo ładniejszy ale to kwestia gustu Ile kosztują przepisy w Lidlomixie? -
Przez KiloKush · Opublikowano
No ale Porsche nikt nie wciska w formie MLMu i prezentacjach w domu. Dla mnie czego by nie sprzedawali to nie akceptuję takiego modelu sprzedaży. Sam parę rzeczy z Amway mogę polecić bo są po prostu dobre i nie drogie ale cała machina palcowania jaka za tym stoi już mnie zniechęca. -
Przez Send1N · Opublikowano
Tu masz dyskusję na ten temat więc nie tylko u ciebie jest problem a tu masz różne wersje softu pod różne wersje windowsa https://redragonshop.com/blogs/product-download/h510-zeus (zakładka drivers&downloads) więc spróbuj może któraś wykryje słuchawki, czasem jest tak że trzeba zainstalować starszy soft do danego sprzętu. Jak coś to sotfy/stery z pod w7/8/8.1/10 mogą normalnie działać na Win11. -
Przez Reverse17 · Opublikowano
Ale ten problem nie występuje z powodu niedostatecznej przepustowości z DSC ale charakterystyki kart RTX 3000/4000, wspomniał o tym wyżej VRman: -
Przez leven · Opublikowano
To wygląda na "złej" jakości tej kości, za to mobka na am4 jest bardziej przyjazna na takie kartofle
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi