Karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
W przypadku kart od NV tak jest w przypadku Intela to nie wiem czy tak będzie. Intel tak czy inaczej nadal nie ogarnął problemu z wydajnością bez RB i oszczędzania energii(nie mam na myśli ASPM) jak takie pierdki mają o wiele za duży pobór mocy przy pracy na kilku monitorach czy YT etc. Czasem trzeba ręcznie wklepać ustawienia w biosie bo inaczej ASPM nie działa. -
Przez Camis · Opublikowano
I na szczęście nie będą nigdy samodzielnie rządzić bo wymaga to ponad 42% poparcia. A z roku na rok Polskie społeczeństwo się starzeje. Tak więc jedyna ich szansa to współrządzenie z PIS. -
Przez ryba · Opublikowano
@AndrzejTrg To jest niestety petla spierdololo - jednego czy drugiego debila w necie napedza stado malolatow w socialach, przychodza sponsorzy, freak fighty, of, itd. Poklosie tego, jak rodzice przez lata wychowywali dzieci, czyli tzw. samopas 15-20 lat temu nie bylo socialek, ale ludzie napedzali ogladalnoscia debilne programy w TV - dla przypomnienia MTV z programu muzycznego na dobrym poziomie zrobila sie miejscowka do wylegu patologii. Na czym sie dorobil Gola z Fame? Warsaw Shore, program gdzie pija i imprezuja ponad miare imponujac mlodym w TV, a teraz robi patologie w PPV za hajs, no bo freak fighty to takie mega dobro spoleczne do rozwoju celebrytow -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ja mam tak samo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi