Problem z odpaleniem komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tutaj właśnie głowa jest najważniejsza... bez niej nawet najlepszy antywirus, klucze sprzętowe, zabezpieczenia NASA itp itd nie pomoże -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ich "DLSS" w 1.3 jest TOPa ma byc kolejna iteracja, FG ma byc sprzetowe na jednostkach wiec napewno bedzie lwpsze od AMD Czyli w skrocie zalezne to bedzie od producenta karty jak np Sparkle czy Asrock?? No i jk pobor nie spada to zostaje wszystko w rekach intela czy ogarna sterami?? Dobrze rozumiem czy zle? Bo mi osobisci nie chce sie bawic w ASPM i jego konfigurowanie, ma to dzialac jak na nvidia. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Oby to wypuścił, choć widać, że o tym modelu brak jakichkolwiek informacji, nawet ani jednego przecieku. -
Przez jagular · Opublikowano
Waty i odróżnianie się wyglądem od reszty producentów -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Strambo skończony, daję 9+/10 i czekam na fabularne DLC Przygoda odhaczona, zlecenia na 100%, notatki na 80 parę, natomiast odkrycia i tajemnice obydwie kategorie zrobione na ponad 50% w dzienniku Po paru dniach przerwy wrócę do gry i sobie będę ją na spokojnie maksował, głównie zależy mi na szybkim zebraniu wszystkich reliktów ponieważ ciekawią mnie pewne wielkie "wrota" Czy gra roku dla mnie? Jeszcze nie wiem ale w trójce na bank i to miło, że M$ w końcu dowiózł
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi