Jaka grafika
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Nie no, ja to się zastanawiam teoretycznie. Mam 6400 2200 CL32, więc zmiana żadna nie ma sensu -
Przez lukadd · Opublikowano
Te 575W to dalej plota. Ale jeśli nie i faktycznie jest taka lipa, to wtyka będzie pewnie jedna dla większości modeli. Jakieś Srixy czy Suprim może dostaną dwie. Druga sprawa, wielkości chłodzenia i kultury pracy to jedno, ale przy takich poborach i przerośniętych sekcjach to dopiero cewki pokażą co potrafią -
Przez baQus · Opublikowano
Ja miałem 2 podejścia do wycieraczek Oximo, w 2 samochodach i niestety 2 razy to była kompletna porażka. W obu wypadkach wytrzymały 2 miesiące i były do wymiany. Zmieniłem na Bosche i kolejne 1,5 roku - 2 lata było ok, później zmieniłem samochód -
Przez Kadajo · Opublikowano
Na pewno będą, producenci się zabezpiecza nawet jeśli na FE tego nie będzie. No chyba ze Nvidia im zabroni -
Przez NoviAMG · Opublikowano
W x3d podobno jest lepsze niższe cl niż takt 1:1. W 2:1 znów liczy się najwyższy takt + ciasne timingi. Szczerze ? Te cl26 pewnie z 2k będą kosztować 2x32, a stawiam że kupisz za 1000zl 2x32 na adie i tak samo je ustawisz... Można nawet spróbować Iridiumy 6800cl34 wziąć za jakieś 800zl +-
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi