[s] Pamięć PATRIOT DIMM DDR4 16GB 4133MHz 18CL 1.4V
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sniper76 · Opublikowano
@ju-rek Nie mam pojęcia co za cholera ale ta płyta ma zajebiste problemy, ażeby wstać przy 8000 coś gdzieś trzyma Na Asus'ie X670E-F niebyło problemów na pstryk -
Przez Keller · Opublikowano
Ano smuci, tyle, że to jest takie studio. Mają bardzo dobre gry Sherlock, a one ile miały w peaku graczy? -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
I właśnie o to chodzi, Ty nie argumentujesz, tylko stawiasz tezy absolutne i traktujesz własne przekonania jako fakty. Nie istnieje świadome picie, alkohol jest zawsze zgubny, jedno piwo przy dziecku jest zawsze złe,- to są emocjonalne oceny a nie argumenty. A danych wciąż nie ma tylko odsylasz mnie na YouTube mimo tego, że pisze z tobą. Możesz uważać alkohol za zło i całkowicie z niego zrezygnować, ale nie zamienia to Twojego światopoglądu w prawdę uniwersalną. Nie umiesz niczego udowodnić, jeśli już cokolwiek argumentujesz to jutubem lub anegdotkami. Zachowujesz się jak rozwydrzony bachor, który krzyczy, że jego racja jest najprawdziwsza bo jest jego. Żenada. A terapeutę to mam w domu i to o większych kompetencjach niż ten Rutkowski, on jest zaledwie magistrem. -
Przez Keller · Opublikowano
W porę dodali FSR 4 jak przeszedłem grę dawno temu, a chyba było FSR 2 i tak sobie to chodziło.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi