Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej planuje zakupic nowe krzeslo i juz zdecydowalem sie na IKEA MARKUSA,ale postanowilem jeszcze sie wstrzymac i dopytac czy w takim budzecie znajde cos konkretniejszego i lepszego? 

Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc, 10 lat temu jak miałem dylemat zakupu taniego i dobrego krzesła to wybór padł właśnie na Markusa z Ikei. Nic innego jakoś mi nie podpasowywało. Ogólnie po tych 10 latach nic z krzesłem nie jest - mechanicznie jak i skóra są ok. A mimo wszystko trochę na nim siedzę. W tym roku wymieniłem jedynie kółka na takie lepsze. :E

Także: jak ma być tanio to Markus. Nic lepszego chyba nie znajdziesz. Oczywiście najlepiej, żebyś przymierzył się w sklepie do tego modelu, bo podobno będąc wysokim markus nie spełnia wymogów. ;) 

Edytowane przez copyname
Opublikowano
19 godzin temu, twist255 napisał(a):

Okej tutaj jeszcze 2 fotele pomiedzy ktorymi rozmyslam 

https://www.morele.net/fotel-sense7-spellcaster-fuku-pu-czarno-szary-13182085/ 

https://www.morele.net/krzeslo-biurowe-sense7-nobu-black-13154102/

Ale i tak chyba zdecyduje sie na markusa

Mam podobny fotel do tego pierwszego tylko inny kolor i inna firma to musiałem go lekko stuningować bo za nic świecie nie mogłem usiedzieć na nim dłużej niż 5 minut. Tuning polegał na tym że wsadziłem deskę do oparcia. Fotel był bardzo miękki, a moim plecom to nie służyło. Po włożeniu zwykłe deski fotel stał się nadzwyczaj wygodny. 

Opublikowano
12 godzin temu, copyname napisał(a):

Szczerze mówiąc, 10 lat temu jak miałem dylemat zakupu taniego i dobrego krzesła to wybór padł właśnie na Markusa z Ikei. Nic innego jakoś mi nie podpasowywało. Ogólnie po tych 10 latach nic z krzesłem nie jest - mechanicznie jak i skóra są ok. A mimo wszystko trochę na nim siedzę. W tym roku wymieniłem jedynie kółka na takie lepsze. :E

Także: jak ma być tanio to Markus. Nic lepszego chyba nie znajdziesz. Oczywiście najlepiej, żebyś przymierzył się w sklepie do tego modelu, bo podobno będąc wysokim markus nie spełnia wymogów. ;) 

Z ciekawosci, co to za kółka? :D

Opublikowano

Jak chcesz cos najlepiej dobranego a msz mozliwosc to sprawdz na necie czy nie ma gdzies wokol twojego miasta sklepow tkaich typowo z fotelami i usiadz dupą i posprawdzaj gdzie najwygodniej i najergonomiczniej. Na pewno wtedy albo coś wybierzesz dla siebie albo tymbardziej zdecydujesz sie na propozycje z internetu