WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
U mnie i9 super wbijało +200Mhz na dwóch najlepszych rdzeniach i spoko jest to, że tylko na tych rdzeniach. Nie musiał pompować voltarza żeby być stabilnym.
Z jazdą próbną mądre, szczególnie, że jednym z priorytetów jest wyciszenie (przy poprzednich wyborem "klapki na oczach made by VAG" spowodowało troszkę rozczarowania ).
Tak naprawdę wystarczy gniazdko do ładowania i już jest ok. Zasięg pełny, bateria podgrzana, można jechać. Jak ktoś trzyma elektryka na zewnątrz i nie ma dostępu do gniazdka to sam sobie problemy tworzy.
W święta jechałem 25 km/h i nie mogłem wyhamować przed skrzyżowaniem. Padał deszcz i zamarzał, jak dojechałem po 4:30h na miejsce to miałem warstwę lodu na lampach i lusterkach.
I umiejętności tutaj NIC nie dadzą. Po śniegu, błocie spoko, zgodzę się, ale nie jak zaskoczy Cię lód. Tylko prędkość.
Realna cena sprzedaży używanych 32GB DDR4 to 600-650 zł. Jak z gwarancją to górny widełek, jak bez to ten dolny.
Tak więc wasze używane są oczywiście więcej warte niż w chwili zakupu, ale nie jest to tysiąc złotych.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź