Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Ostatni raz coś takiego było BF 3/4.

BF1 też miał płatne 4 dodatki jak poprzednie części.

@ODIN85

Mapy, bronie czy pojazdy będą darmowe dla wszystkich tak jak to było w BF2042.

Ale ty i tak nie będziesz grał w multi więc nie powinno ciebie to interesować :E 

Opublikowano
20 minut temu, Kabor napisał(a):

BF1 też miał płatne 4 dodatki jak poprzednie części.

@ODIN85

Mapy, bronie czy pojazdy będą darmowe dla wszystkich tak jak to było w BF2042.

Ale ty i tak nie będziesz grał w multi więc nie powinno ciebie to interesować :E 

To na czym chcą zarobić:hmm:

Opublikowano

Ja BF1 to kopiłem dwa razy :D

Raz na jakieś wyprzedaży za grosze i się okazało ze nie ma języka Angielskiego, zagrałem tak parę razy i nie wytrzymałem kupując po jakim czasie drugi raz po angielsku :E

Fucking EA.... :E

Po tym fuckupie przestałem kupować gry bezpośrednio od EA ale dziś poszli już po rozum do głowy i wersje PL maja tez wersje ENG.

Ale to była zawsze ta jakaś edycja kompletna dlatego mam cala grę dostępną.

Opublikowano
4 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Tak ?

A to sorki, nie grałem prawie wcale w BF1.

Czyli od V nie ma płatnych DLC.

To BF1 też miał PREMIUM jak 3 i 4 aby mieć dostęp do wszystkiego nawet jeśli nie wyszło jeszcze ?

bf 1 mial premium tez juz nie pamietam czy na takiej samej zasadzie jak 3 i 4 :E mnie osobiscie te premium do battlefieldow sie podobaly bylo sie pewnym ze co 3-4 miesiace beda nowe mapki bronie itd. Dla mnie osobiscie te premiumy do bfow nie byly zly czlowiek wiedzial ze za 3-4 miesiace bedzie dlc i beda nowe mapy bronie i pojazdy.

Opublikowano
W dniu 1.09.2025 o 11:54, Phoenix. napisał(a):

A grales kidys w bf3/4 na malych mapach ?? 

Nie tyle gralem, co gram do teraz. Ale co to ma do tego? Tutaj przez zmiane movementu jest zwczyczajnie inaczej. 

Moim problemem nie jest sam rozmiar map i to ja ksa zrobione. Gra sie zwyczajnie zbyt szybko i majac na uwadze to jak wyglada sama rozgrywka w porownaniu do poprzednich czesci, zalatuje to codem, w ktorego moze duzo nie gralem ale za to dziwnie nasuwa mi sie on gdy wspominam rozgrywke z bety. 

W dniu 1.09.2025 o 14:10, krukkpl napisał(a):

Tak pisać tu nie wolno bo fani CoDa się irytują ;) 

Mozliwe :)

Opublikowano

COD dziś jest jeszcze szybszy ale to nie zmienia faktu ze ten BF'a zalatuje COD'em bardziej niż BF'em.

Zapewne małe mapy to tak podkręciły.

Skoro ktoś uważa ze to "takie czasy" to krzyż mu na drogę bo nie wie czym jest unikalność.

Opublikowano

Bf to jest drewno w porównaniu do coda, nie mówiąc już o nerfie movment jaki ma jeszcze dostać. To nawet w połowie się do coda nie zbliża ;) 

Się czasem zastanawiam czy wy wgl graliście w obecnego coda z omnimovmentem że tak porównujecie bo chyba nie bardzo ;) 

Niektórzy to się zatrzymali pamięcią chyba 5lat wstecz jeśli chodzi o coda :D 

Sciagamy klapki z oczu, ten bf jest nawet wolniejszy od 3/4 :hihot:

gjbl2n545nif1.thumb.png.20b38ae3fb02d5547fb07dcfa4915789.png

Wtedy nikt nie mowil ze przypomina coda ;D

• Upvote 2
Opublikowano

Ta tabelka gówno znaczy, gdyby gra nie przypominała COD'a nikt by o tym nie pisał ;) 

Jakimś dziwnym trafem jedna z głównych osób decyzyjnych jest osoba która pracowała nad COD;ami i nagle gra przypomina COD'a.

przypadek-co-za-przypadek.gif

• Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Dlatego mnie dziwi narzekanie na szybki movment niczym z coda, bo szybciej było nawet w 4 i wspominałem juz wczesniej o tym :D Nie wiem moze niektórym bardziej chodzi o wslizgi, ale te tez były w poprzednich odsłonach 5/2042 ;D 

Jak ja odpalilem bete po tych wszystkich narzekaniach, ze to jak cod to sie za glowe zlapalem jak zaczalem grac i sie zastanawialem gdzie tam jest movment porownywalny do coda, w ktorego gram codziennie. Przeciez to jest tak odmienne, ze nie da sie tego wgl porownac :hihot: Dlatego dla mnie bf przy codzie to jest drewno, krotko mowiac :D 

• Upvote 1
Opublikowano

Jeden i drugi (Vince Zampella i Byron Beede) mają wieloletnie doświadczenie i kształtowali serię CoD na przestrzeni lat u Activision.

Teraz, Phoenix. napisał(a):

Jak ja odpalilem bete po tych wszystkich narzekaniach, ze to jak cod to sie za glowe zlapalem jak zaczalem grac i sie zastanawialem gdzie tam jest movment porownywalny do coda, w ktorego gram codziennie. Przeciez to jest tak odmienne, ze nie da sie tego wgl porownac :hihot: Dlatego dla mnie bf przy codzie to jest drewno, krotko mowiac :D 

Modern Warfare 2019 panie kolego, te najnowsze CoDy to można sobie w dupę wsadzić.

Opublikowano
Teraz, caleb59 napisał(a):

Jeden i drugi (Vince Zampella i Byron Beede) mają wieloletnie doświadczenie i kształtowali serię CoD na przestrzeni lat u Activision.

No wiec wcale mnie właśnie nie dziwi ze gra nagle przypomina COD'a.

No trzeba być naprawdę ślepym albo ignorantem aby tego nie widzieć.

Przypomina a nie jest.

Opublikowano
17 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Raz na jakieś wyprzedaży za grosze i się okazało ze nie ma języka Angielskiego, zagrałem tak parę razy i nie wytrzymałem kupując po jakim czasie drugi raz po angielsku :E

Może zróbcie jakieś info, jeśli teraz będzie podobnie i przypnijcie.

Jakbym wydał 3 stówy i musiał grać w polską wersję to bym chyba szału dostał. To jest po prostu niepojęte jak można być takim kretynem, jak ten co to wymyślił. 

OK. Gra normalnie 250zł, a nasza wersja 110zł. No dobra. Jest jakiś (gówniany i nieskuteczny) argument. 

Ale przy cenie 300+ brak opcji grania w normalnej wersji językowej :boink:

PS. Jeszcze raz to napiszę, a co mi tam:

Narzekacie, ze BF6 śmierdzi CoDem a wiecie kiedy ja na to narzekałem? Przy becie BFa 3. Te UI, napisy, dźwięki, typ wizualiów ogólnie - wyglądał na tyle odpychająco, że w ogóle mnie do gry nie ciągnęło i dopiero po zakupie BF4 pograłem w BF3, choć i tak moim zdaniem trójka jest dużo gorsza od czwórki i najlepszej odsłony czyli BF2 (PC, 2005).

Także to chyba po prostu "taka moda" i "takie czasy, co zrobić". 

Batla podobnego do prawdziwego rasowego batla (BF2) już nigdy nie zrobią. Niestety.

Opublikowano

Apexa to on tworzył jak skończyła się współpraca z Activision. Poboczny projekt, najprawdopodobniej by zaimponować EA i pokazać, że zatrudnili odpowiedniego człowieka, który nadal wie co robi bo co jak co nie można mu odmówić kreatywności i sprawnego zarządzania.

Opublikowano
7 minut temu, caleb59 napisał(a):

Modern Warfare 2019 panie kolego, te najnowsze CoDy to można sobie w dupę wsadzić.

Mowisz o tym jednym z najbardziej popsutych codow ;D Gunplay i Movement w tej gierce był , ale niestety cała reszta leżała. Brakowało FOV na konsoli, brak rankedów, kiepskie mapy, zły gameplay, popsute spawny, kiepskie wsparcie gry po premierze i wiele wiele więcej.

Infinity Ward nie potrafi wypuscic zadnego dobrego coda, najlepsze wsparcie po premierze mial MWIII latane przez SHG. 

Opublikowano (edytowane)

Modern Warfare 2019 było bardzo dobre. Dla mnie to było odświeżenie, którego ta seria potrzebowała na miarę Battlefielda kiedy debiutowała 3 część. Najgorsze co pojawiło się razem z Modern Warfare 2019 to ten zasrany skill based matchmaking i to rujnowało przede wszystkim późniejszy fun z grania kiedy trafiałeś na lobby ze spoceńcami. Mapy, movement, strzelanie - kwestia dyskusyjna - mnie pasowało i bawiłem się świetnie - dla mnie najlepszy CoD zaraz po 4 z 2007 roku.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1