Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, odpalasz BF'a tam kolejne Battle Royale, to musi się udać :hahaha:

Gdzie jest BF ja się pytam.

No gdzie.

Nie jakiś zapyziały Battle royale czy inne gówno.

Gdzie jest BF.

4 godziny temu, galakty napisał(a):

A ja uważam że każda broń dla każdej klasy to pomyłka. Od zawsze było tak że medyk to szybsza klasa z PM, inżynier ma KMy, szturmowiec karabiny, zwiadowca snajperkę/PM. 

A potem zwiadowca biega z karabinem, a medyk z KMem xD A najlepiej jak medyk może leczyć i jeszcze ma paczkę z amunicją WTF xD 

Bo to jest pomyłka, jak się to komuś nie podoba to niech wypad robi do innej gry. A nie zaczęli robić każdą grę na jedno modło, bo ktoś płacze. Banda idiotów.

• Upvote 1
Opublikowano

No potrzebowali az 2 gier, żeby ogarnąć ze tylko darmowy BR ma sens :E

Eh ja się po 2042 nabrać już nie dam na żadnego obietnice i inne "testy".

Czemu oni po prsotu nie zrobia klasycznego BF'a a na dojarke to niech sobie te BR ustawia na modle COD'a czy dokładnie Warzone.

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Mam tylko nadzieje, że od razu i battelpassa dadzą i sporo fajnych skinów. ;)
W Warzonie tysiące godzin przez te lata zrobiłem i chętnie bym zmienię na Battelfilda z tym trybem. 

Przecież masz Battleroyale w BF 5 i w 2042. Idź tam grac.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Kadajo napisał(a):

Czemu oni po prsotu nie zrobia klasycznego BF'a a na dojarke to niech sobie te BR ustawia na modle COD'a czy dokładnie Warzone.

Gra jeszcze nie wyszla a tu jest taki placz, ze masakra. Gry na oczy nie widziales, a lamentujesz jakby ta gra byla najwieksza katastrofa. A poki co mamy przedstawiony nowy system klas gdzie o zgrozo jest on wybierany miedzy starym systemem i dadza taki, ktory sie bardziej przyjmie w testach wiec nawet zadna decyzja jeszcze nie zapadla i zaden system nie jest jeszcze uznany za ten wlasciwy i to tyle co wiemy nt gry :E No moze ja wiem kapke wiecej, ale pisac nie bede ;)

18 minut temu, galakty napisał(a):

Gra nie wyszła, a już chcą premium passy kupować, ehhhh. 

Gra nie wyszla, a tu juz taki placz ;)

15 minut temu, Kadajo napisał(a):

Przecież masz Battleroyale w BF 5 i w 2042. Idź tam grac.

martwy tryb ;)

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Niestety prawda, te czasy już nie wrócą.... W CoD4 grałem na Promod właśnie S&D w teamach po 5, ale to było dobre. Dzisiaj pewnie po tygodniu nikt by nie grał :E 

Może i za dużo wymagam, niech będzie po prostu lepszy od 2042 i to też będzie sukces.

Ja to samo, graliśmy klanowo dużo meczy 5 na 5 w jakims ESLu. Mielismy swoja klanowka mapke (crash) a cala komunikacja szla xfire.

Ubolewam nad tym, że te czasy nie wrócą ale ciągle się zastanawiam co tak się zmieniło? Przecież było dobrze.

• Like 1
Opublikowano

Zastanawiam sie na alan wake remaster za bagatela 14.99zl na epic tylko problem nie jest w cenie tylko w tym co mam jeszcze do ogrania, nie kupuje juz gier na zas, a wiele gier nawet skasowalem ze steam.

Obecnie komp uzywany tylko do neta :hihot:

Opublikowano
8 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Kwestia podejścia ja tam biorę każdy tytuł na premierę. To tylko hajs raz jest raz nie ma. 🤷

Ty grasz tasmowo jak pac man by grac, ja nie potrafie grac we wszystko po prostu jak leci, bo nie potrafie czerpac przyjemnosci z kazdej gry. To jak bzykac kazda laska tylko dlatego bo ma "otwor" :E Nawet jak gra jest 10/10, a mi sie nie podoba to nie zagram. Wszyscy sie jaraja Clair Obscure, a ja tego nawet nie tkne.

8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Przez ostatnie 3 lata to kupiłem 4 gry... z czego cztery rok temu :) 

Jest tona dobrych gier za grosze, polatanych, a tym sposobem inne nowosci tanieja/lataja i czekaja w kolejce.

Opublikowano
18 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Jest tona dobrych gier za grosze, polatanych, a tym sposobem inne nowosci tanieja/lataja i czekaja w kolejce.

tylko mi się materiał przejadł po prostu, ogrywałem prawie każdy gatunek jaki mogłem, aż wkońcu zapytałem siebie ileż można grac w to "samo" tylko z lepszą grafiką? Stałem się strasznie wybredny, i tak przez ostatnie lata grywałem tylko w AC ponieważ lubiłem za gamplay, ale już Mirage trochę męczyłem, i tak stało się że lubiłem oglądać jak grają w DS-y ale mnie ta gra przerastała poziomem trudności( ogólnie podobała mi się wwuj za świat, za gamplay), i z pomocą forumowych kolegów z laba, przebrnąłem przez DS3 i odkryłem że zakochałem się w soulsach i rozpaliłem na nowo pożogę gajmingową, które już było tylko marną iskierką. Pewnie za x lat może wrócę do fpsów, czy strategii czy jakiegoś innego gatunku, ale na razie to soulsliki stały się moim wybawieniem ze stagnacji growej ;)