WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Przecież PNY ewidentnie wali w wuja, bo w oficjalnych, pisemnych warunkach gwarancji nie ma wzmianki o ograniczeniach dotyczących stosowania natywnych kabli zasilaczy. W dokumentacji jest jedynie wzmianka, że "karta graficzna musi zostać zainstalowana zgodnie z instrukcją montażu". Ludzie znaleźli jeszcze wcześniejsze zapisy rozmów z działem wsparcia PNY sprzed roku, gdzie konsultanci wyraźnie informowali nabywców, że "natywne kable dołączane do zasilaczy ATX 3.0/3.1 są całkowicie bezpieczne i mogą być używane zamiast nieporęcznych adapterów dostarczanych w zestawie z kartą".
Gówno da używanie ich przejsciówek, zawsze coś wymyślą.
Star Trek SNW S04 - całkiem dobry sezon. Podobały mi się wszystkie odcinki choć w ostatnim motyw narodzin był dziwny nawet dla mnie. Na IMDb oceny odcinków rysują sinusoidę. Dziwi mnie niska ocena odcinka 5 z muppetami.
Rycerz 7 Królestw cały sezon obejrzałem i serial dobry. Pamiętam że Critical Drinker się tym zachwycał, ale w sumie nie wiem czym. Takich seriali które mixują powagę z humorem jest trochę. Choćby we wspomnianym SNW są odcinki luźniejsze, poważniejsze i z humorem.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź