Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Też pobieram i zaraz sprawdzam co i jak :D jakieś poranne przełamanie albo szturm trzeba zaliczyć 

Sezon wchodzi chyba o 17tej jak dobrze pamiętam a pierwsze fixy miały być 13ta ? No nic, pale grę.

Edytowane przez Fenrir_14
  • Upvote 1
Opublikowano
20 godzin temu, skypan napisał(a):

W PL4FC mieliśmy paru wyjadaczy w powietrzu.

Przewinalem sie kiedys przez ten multigaming, ale to z tego co kojarze gralem w lola. Juz pamiec powyrzucala takie epizody totalnie. Patrzac po stronce to statek zatonal ;) szkoda

21GB, to sobie chyba pogralem na necie hotelowym dzisiaj. %-)
damn.

Opublikowano (edytowane)

Działą wam BF6 ?

Mnie co chwilę wywala z meczu z komunikatem ze czas  miną   i następnie utracono połaczenie z serwerem  .

zagram w meczu max 2 minuty i  out 

Dobra już jest info ze REDSEC od 16   ble ble  zresetuj klienta itp itd 

Edytowane przez raiders
Opublikowano
5 minut temu, dawidoxx napisał(a):

@Fenrir_14 i jak poprawili troche rzeczy? widoczność recoil? są róznice? :D 

nie gram w BF6 wiec nie mam jak sprawdzic ale co do widocznosci ostatnio mi wyskoczyl ten filmik moze komus pomoze :E

Opublikowano (edytowane)

@dawidoxx zagrałem teraz przełamanie na Cairo i jak dla mnie rzeczy których nie poprawili:

Oślepiające god rays'y i światło nadal nie poprawione, hdr dalej leży

Rejestracja trafień - jak dla mnie dalej zlicza z kapelusza. Dwie sytuacje: wypaliłem gościowi w głowę z M44 z jakichś 15m (słyszysz ten dzwięk i wiesz że kolo dostał), druga - wlepiłem w gościa z 15 kulek z biodra DRS-IAR z 15 metrów jak leżał na tarasie za drewnianym płotkiem w budynku między A i B i go nie wykosiłem lol 

Poza tym, DRS-IAR i M123K jak dla mnie taki sam feeling.

@Pentium D filtr SOVIS daje taką lekką poświatę jak u duszka Casper'a :D konturu przeciwnika, to się przydaje w ciemnych warunkach bardziej niż w mega jasnych

• Like 1
Opublikowano

Czyli dalej chujnia ;) 

3 minuty temu, Nigher92 napisał(a):

nie gram w BF6 wiec nie mam jak sprawdzic ale co do widocznosci ostatnio mi wyskoczyl ten filmik moze komus pomoze :E

Już to obadałem z tydzien temu i moim zdaniem nawet pogarsza widoczność, bo przez te zaciemnione strefy na bokach ekranu cieżej jest kogoś tam dostrzec ;) 

Opublikowano
6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

filtr SOVIS daje taką lekką poświatę jak u duszka Casper'a :D konturu przeciwnika, to się przydaje w ciemnych warunkach bardziej niż w mega jasnych

Nie wiem do czego się ten wpis odnosi :P

BTW od kilku dni nie grałem. 

Opublikowano (edytowane)

@dawidoxx No światło zdecydowanie jest dalej zjebane, jak dla mnie przynajmniej. Mam nadzieję że jak DICE zrestartuje swojego PC-ta o 16tej to się coś poprawi :D 

Też się wqrwiłem trochę bo M44 w głowę z bliska to powinień być TKO bez możliwości podniesienia. 

Z tego co wczoraj oglądałem to część fix'ów miała być aktywowana o 13tej a przepustka sezonowa o 17tej. 

@Pentium D haha oglądałeś w ogóle film który zalinkowałeś 2 posty wyżej ? wyłączony zmniejszy widoczność przeciwników w słabym oświetleniu po prostu.

Niech naprawią balans światła i tyle. Bo tak to będziesz wbijał w opcje i tracił 2 minuty na dopasowanie configu do danej mapy

Opublikowano

@Pentium D Edytowałem posta wyżej. Generalnie balans światła jest spartaczony bo w zależności od poziomu oświetlenia musisz kombinować z ustawieniami. 

Co do samego filtra, włączony mega się przydaje w ciemniejszych pomieszczeniach bo po prostu zdecydowanie wyraźniej widać przeciwników, ale nie wiem czy ktoś z Was próbował.

Zaraz sprawdzę wszystkie razem te ustawienia.