Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, sniper76 napisał(a):

Dla mnie TTK mogą żywcem skopiować z BF2042 i też będzie gites :D Podstawa we wszystkich szybkich strzelaniach online to dobre stabilne połączenie z niskim pingiem. Jestem bardzo ciekawy jak ustawią damage w HC :hmm: 

Co do TTk to jest zmienione po tym pokazie wiec nawet ci co grali nie wiedza jakie bedzie w otwartej becie ;) 

1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

U mnie AF nie działa w tej becie, nie da się wyświetlić OSD.

Wgraj najnowsze MSI AB ;) 

obraz.png.da993147adb6f5863c3ad800d1171707.png

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

U mnie AF nie działa w tej becie, nie da się wyświetlić OSD.

jaka wersje masz RTSS bo to glownie jest wazne.

ja mam 7.3.7 beta 6 do tego ta opcja tez wlaczona: 

image.png.300a88f6c409a20a832ddbc1fa524aa6.png

i dziala czy w 2042 czy w 6 i innych grach.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Gdzie takie głupoty wyczytałeś? Dalej nie czytam, bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. 

EAC byl po prostu baza do stworzenia swojego autorskiego programu. Poki co to ja ci wrzucilem troche faktow i lektury, a nie odpowiedziales do teraz na zwykle pytanie ;)  W takim razie jak wiesz lepiej to czekam na twoje info z konkretnymi danymi.

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, Dominix napisał(a):

jaka wersje masz RTSS bo to glownie jest wazne.

ja mam 7.3.7 beta 6 do tego ta opcja tez wlaczona: 

image.png.300a88f6c409a20a832ddbc1fa524aa6.png

i dziala czy w 2042 czy w 6 i innych grach.

Teraz ci nie powiem bo w pracy jestem, ale na pewno nic nie kombinowałem przy ustawieniach "hooking" bo podobno rożnie na to reagują gry MP i nie chce oberwać przypadkiem jakiegoś bana.

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

ale na pewno nic nie kombinowałem przy ustawieniach "hooking"

Ja tam tez nic nie ustawiale nigdy, wszystko jest domyslnie. Po prostu bf ma dodany wyjatek do antyczita od konkretnej wersji ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

EAC byl po prostu baza do stworzenia swojego autorskiego programu. Poki co to ja ci wrzucilem troche faktow i lektury, a nie odpowiedziales to teraz na zwykle pytanie ;)  W takim razie jak wiesz lepiej to czekam na twoje info z konkretnymi danymi.

Jaką bazą, o czym Ty mówisz chłopie. EAC został stworzony ponad 20 lat temu przez xliqz'a i kilku innych Szwedów początkowo jako rozwiązanie dla ligowych meczów counter-strike 1.6. Jakoś w 2018 został sprzedany do EpicGames.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Teraz ci nie powiem bo w pracy jestem, ale na pewno nic nie kombinowałem przy ustawieniach "hooking" bo podobno rożnie na to reagują gry MP i nie chce oberwać przypadkiem jakiegoś bana.

ja to mam zeby  w obs bylo widac overlay z rtss, moge sprawdzic czy bez tego bedzie w bfie dzialal.

bez tego normalnie dziala overlay z RTSS.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano

Ja tam tez nic nie ustawiale nigdy, wszystko jest domyslnie. Po prostu bf ma dodany wyjatek do antyczita od konkretnej wersji ;) 

No chyba o to chodzi bo w 2042 śmiga a był moment ze tez nie działał.

Opublikowano
Teraz, nozownikzberlina napisał(a):

Jaką bazą, o czym Ty mówisz chłopie. EAC został stworzony ponad 20 lat temu przez xliqz'a i kilku innych Szwedów początkowo jako rozwiązanie dla ligowych meczów counter-strike 1.6. Jakoś w 2018 został sprzedany do EpicGames.

No przeciez wiem ze to nie byl ich system i dlatego ,zeby miec wieksza kontrole to stworzyli swoj. Zreszta co to ma do tego kogo on jest ?? Ty mi nie pisz histori bo to sobie wygoglowac mozna. 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Slayer napisał(a):

Jest na UEFI. Zrobilem update biosu. Robilem potem enable z nowymi kluczami. Dalej błąd wyskakuje. Przeinstalowalem sterowniki od TPMa, w biosie TPM tez odpalony. Nie wiem, chyba będzie trzeba olać to bo nie mam pomyslu.

Format c zostaje:E

https://www.gry-online.pl/newsroom/battlefield-wymaga-funkcji-secure-boot-jej-wlaczenie-jest-dosc-pr/z62e63f

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
46 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Raczej nie.

Zostales zgaszony szybciutko ;) Takze darujmy sobie dalsza rozmowe bo poza robieniem przez ciebie pajacykow i wymijacych odpowiedzi nie napisales zadnych konkretow.  

y59p4hzygexd1.jpeg.e906f89ed07dc3eba4018e4a85cdf587.thumb.jpeg.239fb63b07fa0ab695d1264da6e35aca.jpeg

Opublikowano
6 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Piszesz że on nie ma pojęcia o czym mówi, ale nie odpowiadasz żadnym argumentem na przedstawione wcześniej i wyskakujesz z informacjami które można zobaczyć na pc wiki :E 

Skoro on nie ma pojęcia - to dajesz konkrety ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Dominix napisał(a):

Ale jesli nie dziala z rtss, to na steam jest teraz sporo wiecej informacji. 

Gra tez ma wlasne ktore mozna wlaczyc. 

Zapomniałem ze STEAM ma swój OSD teraz :E Bedzie dobry moment żeby go przetestować :D

Opublikowano

W grze tez masz staty z poziomu gry ;) 

Odpaliłem to nie dość ze było tak małe ze lupy potrzebowałem to jeszcze jakieś dziwne rzeczy to wyświetlało, nic z tego nie rozumiałem i wyłączyłem :hihot: