-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Ja miałem jeszcze inny przypadek z 3060Ti karta nie dość że nie reagowała na aspm to jeszcze pobierała 2x tyle w idle co 3060Ti u innych i nic nie mogłem z tym zrobić pamiętam -
Przez Phoenix. · Opublikowano
No i kolejna promocja na gry, kolejny spisek sony z napedami! https://www.ppe.pl/news/359225/gry-na-ps5-i-ps4-w-specjalnej-promocji-znizki-na-wielkie-hity.html -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Społeczeństwo jest też na tym poziomie, gdyby ludzie zaczęli naprawdę olewać te wszystkie insta,fb czy fame itp itd, to Ci "celebryci" już by dawno gryźli ziemię... ale nie no chyba że wspierając takich uważają że to jak nakarmienie bezdomnego, tutaj walka jest z góry przegrana, ponieważ 90% społeczeństwa wspiera tego typu patologię... -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tutaj właśnie głowa jest najważniejsza... bez niej nawet najlepszy antywirus, klucze sprzętowe, zabezpieczenia NASA itp itd nie pomoże -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ich "DLSS" w 1.3 jest TOPa ma byc kolejna iteracja, FG ma byc sprzetowe na jednostkach wiec napewno bedzie lwpsze od AMD Czyli w skrocie zalezne to bedzie od producenta karty jak np Sparkle czy Asrock?? No i jk pobor nie spada to zostaje wszystko w rekach intela czy ogarna sterami?? Dobrze rozumiem czy zle? Bo mi osobisci nie chce sie bawic w ASPM i jego konfigurowanie, ma to dzialac jak na nvidia.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi