Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów. Mam pytanie, czy kabel który można dokupić osobno od firmy Endorfy hpwr będzie pasowal do mojego zasilacza Vero M3  700w bronze+? Ogólnie będę chciał podłączyć do niego rtx 5070 od palita. Wcześniej miałem kartę 3060ti i tam wystarczył 1 kabel 8pin pcie i niestety resztę kabli gdzieś zgubiłem.. normalnie podłączyłbym to przez adapter ale nie mam drugiego kabla 8pin. Mam jeszcze jakieś kable od zasilacza be quiet ale gdzieś czytałem że lepiej nie używać kabli innej firmy niż zasilacz. Ma ktoś wiedzę bądź doświadczenie jak to jest z tymi kablami w zasilaczach modularnych? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano (edytowane)

czasami w obrębie jednej marki i tego samego modelu może być problem o czym przekonał się jeden z naszych forumowiczów paląc twarde dyski.

Kto weźmie odpowiedzialność za Twój sprzęt? Może napisz do producenta. Oni będą wiedzieli najlepiej. Chociaż w tamtym przypadku nie wiedzieli :E

Edytowane przez zakk87
Opublikowano

@BAXIOR napisz do producenta, bez problemu podesłać Ci to, co trzeba, za niewielkie pieniądze. Tutaj sam korzystałem z takiej opcji i mogę z czystym sumieniem napisać, że SPC/Endofry mają jeden z najlepszych supportów dla klientów, jaki jest. Można śmiało napisać, że niczym nie ustępują temu od Noctua. Napisz, w ciągu 2 dni będziesz miał, co potrzebujesz.

• Upvote 1