Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Czyli wkleiłeś to do cmd nacisnąłeś enter i pc się zrestartował normalnie do systemu zamiast wejść automatycznie do biosu?  to by wykluczało problem z niedziałającą klawiaturą na starcie     W niektórych przypadkach takie zachowanie może mieć miejsce jak pci-express gen w biosie jest ustawiony na auto a karta obsługuje maksymalnie jedną generację wstecz, wtedy może pomóc odpalenie biosu z innej grafiki ustawienie tam na sztywno pci-e gen np na 3  z tym że patrząc na sygnaturę ty masz Z370 + rtx 2060 więc zarówno płyta jak i karta wspierają max 3.0
    • Takie stwierdzenie mija się z prawdą. Nie wszystkie warunki czy też regulacje miałyby taki efekt. Oczywiście że w pewnym stopniu problem istnieje, zapraszam na prowincję to się przekonasz. Ja osobiście preferuję by jednak pracowali moi sąsiedzi Polacy i całą pensję wydawali na miejscu aniżeli obcokrajowcy, którzy transferują większość środków do swojego państwa.    Oczywiście mamy i będziemy mieć problemy demograficzne i potrzebujemy pracowników z zewnątrz. Lecz Polska powiatowa to nadal bezrobocie i jedyną szansą są duże zakłady, gdzie podwyżki i premie stanęły w miejscu bo jest łatwość pozyskania taniego pracownika z zewnątrz.    Z góry nadmieniam że nie pracuję w takim zakładzie więc nie jest to opinia rozżalonego mirka od taśmy a jedynie obserwacje człowieka żyjącego w Polsce powiatowej. 
    • no wiem wiem, ale on ma kompa, nie musi skłądać, to kupiłbym zwykłe 5700 albo 5800 i znakomicie wykarmi to 5070ti, kiedyś dołozy pamięci i tyle
    • Jestem pod wrażeniem pracy deweloperów. Studio pewnie niewielkie ale pracują nad poprawkami a nie jak inne studia analizują, badają czy przyglądają się problemom. Non stop wskakują jakieś poprawki. Oni chyba nie śpią  Gra we wczesnym i mimo, że numer "wydania" dość niski to zawartości i mechaniki dość dużo. 9 grudnia wyszła aktualizacja i właściwie nie ma dnia by czegoś nie naprawili. W zestawieniu z ĘĄ i BF6 to nasi zapierdzielają nad poprawą rozgrywki i błędami.     Nagrywanie ekranu 2025-12-18 152947.mp4
    • Chodzi o ustawienie FCLK Frequency 1GHz? Już to zmieniłem na fabryczny bo był reset biosu. Sprawdzałem i nic ta komenda nie dała w kwestii dostępu do biosu.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...