Guli 57 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) Pacjent: hyper x cloud 3 Włączam słuchawki (komputer wyłączony ) mówię do mikrofonu i słyszę siebie w słuchawkach... (cicho, ale irytuje, bo słychać) Odpalam kompa, Podłączam ten adapter usb, by połączyć sie z kompem i już słychać głośno... co mówię Czyżby słuchawki kaput? nie wiem czy rok mają Edit: jak nacisnę guzik na słuchawkach (mic off) to nie słyszę siebie Edytowane 18 Września przez Guli
Pan Mateoo 446 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września po pierwsze nie wylaczasz komputera- oszukujesz siebie ze to robisz komputery wylaczysz dopiero po ustawieniu w biosie deepsleep na enable bez tego podrtzymuje ci napiecie i np podswietlenie by ci moglo dzialac po ruszeniu klawiatura czy myszka w ustawieniach sluchawek w windowsie masz wlaczane nasluchiwanie pewnie. wylacz komputer trzymajac 10sec wylacznik i powiedz czy tez masz taki sam problem bo poewnie nie
Send1N 4 153 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Nigdy nie miałem w żadnym biosie nawet takiej opcji jak "deepsleep" Edytowane 19 Września przez Send1N
Pan Mateoo 446 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września a ja mam w moim asrcku i zawsze to wlaczam - komputer wylaczany ma byc wylaczany a nie w state S<1-4>. Polecam kazdemu 1
some1 536 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Pobaw się oprogramowaniem słuchawek, powinny mieć jakąś aplikację na smartfona albo soft na PC. Pewnie włączyła się funkcja "Sidetone" czy jak to tam się nazywa (dźwięk z mikrofonu jest nadawany w głośnikach żeby zmniejszyć efekt izolacji/zatkanych uszu podczas rozmów).
Send1N 4 153 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 36 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): komputer wylaczany ma byc wylaczany a nie w state S<1-4>. Polecam kazdemu Jasna sprawa u mnie zawsze jest wyłączony całkowicie ale dziwne jest to że jeżeli autor nic nie zmieniał to na stock jest w stanie czuwania zamiast całkowicie off
Pan Mateoo 446 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września No deepsleep jest domyslnie wylaczany w kazdym biosie. Odkrylem to jak mialem jakies chinskie sluchawki z podswietleniem i sie nie wylaczalo XD Jesli wylaczasz wciskajac w windowsie zamknij to to nie wylacza go calkowicie jakby co 1 1
Guli 57 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września (edytowane) 22 godziny temu, Pan Mateoo napisał(a): po pierwsze nie wylaczasz komputera- oszukujesz siebie ze to robisz komputery wylaczysz dopiero po ustawieniu w biosie deepsleep na enable bez tego podrtzymuje ci napiecie i np podswietlenie by ci moglo dzialac po ruszeniu klawiatura czy myszka w ustawieniach sluchawek w windowsie masz wlaczane nasluchiwanie pewnie. wylacz komputer trzymajac 10sec wylacznik i powiedz czy tez masz taki sam problem bo poewnie nie Niestety, ale nic nie zrozumiałeś wybaczam Ci xD, bo to dziwaczna sytuacja. Nawet jakbym miał włączone super deep sleep, albo nawet jakby komputer był włączony to nie ma to znaczenia, bo słuchawki bezprzewodowe, żeby działały ci w PC to musisz podłączyć do wejścia USB - adapter/odbiornik, który jest odpięty, rozumiesz ;d? Ja włączam słuchawki (zasilanie) odbiornik leży na biurku więc one nie są połączone z niczym, a już jest "błąd" bo słysze siebie w słuchawkach o_O Cytat Pobaw się oprogramowaniem słuchawek, powinny mieć jakąś aplikację na smartfona albo soft na PC. Pewnie włączyła się funkcja "Sidetone" czy jak to tam się nazywa (dźwięk z mikrofonu jest nadawany w głośnikach żeby zmniejszyć efekt izolacji/zatkanych uszu podczas rozmów). EDIT: OGARNĄŁEM TO !! Rozwiązanie tematu --> Jeżeli masz słuchawki HyperX Cloud III Wireless I słyszysz siebie w słuchawkach, gdy mówisz do mikrofonu WYSTARCZY, że przytrzymasz 2 sek guzik mikrofonu aż zapika i tyle DOBREJ NOCY, DZIĘKI Edytowane 19 Września przez Guli 1
Pan Mateoo 446 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 29 minut temu, Guli napisał(a): Niestety, ale nic nie zrozumiałeś byc moze przeczytalem tylko tytul tematu i zaczalem odpowiadac hehe ciesze sie ze udalo sie rozwiazac problem 1
Rekomendowane odpowiedzi