Skocz do zawartości

Arzopa A3C PRO 13.3" AM-OLED Monitor - Instrukcja obsługi oraz typowe problemy (za mniej niż 600 zł)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tech Support

If you have any problems with the monitor, please free to contact us for quick response and professional techs support.

Scan the QR code to contact ARZOPA support

Mini HDMI to HDMI Port

USB-C Port (External Power Supply Of 5V/3A Or Above)

Note: The monitor does not have an internal battery. Before using, please ensure the connected deviceor power adapter can supply a minimum power of 5V/3A.

Podłączony jest on do mojego komputera stacjonarnego jako główny monitor za pomocą Mini HDMI to HDMI Port co ustanawia źródło obrazu, a do jego zasilania użyłem EP-TA800. Problemem jest dość uciążliwa usterka, którą nie wiem jak do końca poprawnie opisać. Objawia się przycinaniem obrazu, gdy np. coś piszę na klawiaturze lub gubieniem klatek, gdzie ich ubytek wynosi około ponad 1% co widać. Wady częściej zdarzają się na systemie Linux, choć w Windows też występują. Czy wszystko robię dobrze?

Ładowarkę być może chciałbym zmienić. Ogólnie ma ona w parametrach (PDO) 5.0V == 3.0A, ale czy jej parametry są kompatybilne z monitorem nie jestem w stanie stwierdzić. Obiektywnie patrząc na to wszystko, jaką ładowarkę można komuś polecić do tego monitora, żeby typowo nadawała się do niego?