Jaką kartę graficzną wybrać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sino · Opublikowano
Pisałem wyżej: -aż się znudzą -lub trafią do więzienia -lub stracą dostęp do farmy botów U mnie te maile znikły. Więc to nie tak, że już po 100 dziennie do końca życia. Teraz mam inne, nawet spamy z "wygranymi" niemal ustały (Biedra Lidl i inne), ale ogólnie z 10 dziennie. Zagrożenie jest głównie gdy w to klikasz. A np. pipipi z wp.pl potrafią złośliwie otwierać maile bez mojej zgody - klik daleko od maila (od razu wtedy przywracam system z obrazu). W teorii kliknięcie nie grozi, ale skoro strony html mogą mieć downloadera w kodzie to czemu nie mail html? Trzeba uważać na tajne metody odzyskiwania kont. Na Allegro sprzedawcy tak kradli konta z grami, najpierw sprzedaje grę a po czasie odzyskuje konto. Ale w 99% spammerzy nie mają haseł tylko sam adres. Weryfikacja dwuetapowa to konieczność dla ważnych kont (ale tu mogą się zwrócić do operatora komórkowego, który chętnie udostępni kopię karty sim żeby haker mógł odbierać sms-y ofiary z banku itp). Nie mam poczty na Onecie więc nie pomogę dokładnie, ale filtrów spamowych i dziwnych opcji trzeba szukać w opcjach (konto Send1N jest tak stare, że może być chronione pytaniem z łatwą do zgadnięcia odpowiedzią). Generalnie jest tak jak piszą w odpowiedzi: ludzie oznaczają maile jako spam, a na tej podstawie automat poczty zaczyna je tak traktować (i np. maile z banku tam trafiają), dlatego zwykle spam trafia do folderu spam (a nie jest usuwany już na wejściu, bo wraz z 999 śmieci zostanie usunięty też 1 ważny mail). -
Przez Pentium D · Opublikowano
Bogactwo Do tego jeszcze adekwatny zasilacz bo OC karty i proca będzie robione. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Walcuś i tak będzie szukał dziury w całym...po czym wrzuci krzywą mordę na potwierdzenie swojego wallcowania -
Przez Send1N · Opublikowano
Medytacje i walki w umyśle moim zdaniem do goku i vegety to żadna postać nie ma podjazdu jeżeli chodzi trening i chęć udoskonalania się -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
mozliwe ze nie wsyzstkie ustawienia sie zsynchronizuja ale daj temu czas - ja zawsze musze troche czasu czekac i potem restart i mam. sprwadz za godzine
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi