luk21pl 51 Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 (edytowane) Witam, Nagle scroll (przewijanie) przestał działać w windowsie jak i w przeglądarce. Kiedyś syttuacja się powtorzyła ale po kilku dniach znowu zaczeło wszystko działać. Co może być przyczyną? Pliki komendą były naprawiane. Kliknięcie scrolla działa Scroll Lock wył Edytowane 24 Października 2025 przez luk21pl
VRman 3 323 Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Odpal jakiś OS z pendrive'a żeby się upewnić, że to nie problem sprzętowy. Logitechy teraz to straszne gówno. Ja już od nich nic nie kupię. A uważałem ich za najlepszą markę 20 lat temu
luk21pl 51 Opublikowano 25 Października 2025 Autor Opublikowano 25 Października 2025 13 godzin temu, VRman napisał(a): Odpal jakiś OS z pendrive'a żeby się upewnić, że to nie problem sprzętowy. Logitechy teraz to straszne gówno. Ja już od nich nic nie kupię. A uważałem ich za najlepszą markę 20 lat temu Po uruchomieniu znowu działA:d
Rekomendowane odpowiedzi