Gość kamil Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Witam. Posiadam kartę graficzną nvidia gtx 1050 ma ona wejścia:hdmi,dvi a w monitorze:vga i hdmi. Pytanie jakim kablem najlepiej podłączyć żeby wszystko chodziło sprawnie i bez komplikacji. Zastanawiałem się nad podłączeniem przez kabel do monitora vga a do grafiki dvi albo do monitora hdmi a do grafiki dvi. Doradźcie szybko!
Michagm 13 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Bez kombinacji i bez problemów [czyli normalnie]: GPU Hdmi -> Monitor Hdmi Można kombinować ale wymaga dodatkowego adapter'a: GPU DVI/VGA -> Monitor Hdmi Wyjątek: odradzam GPU Hdmi -> Monitor VGA
Gość Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 2 godziny temu, Michagm napisał: Bez kombinacji i bez problemów [czyli normalnie]: GPU Hdmi -> Monitor Hdmi Można kombinować ale wymaga dodatkowego adapter'a: GPU DVI/VGA -> Monitor Hdmi Wyjątek: odradzam GPU Hdmi -> Monitor VGA W karcie nie mam wejścia vga więc czy dobra by była taka składnia: Hdmi po obu stronach zarówno monitor jak i grafika Czy lepiej dvi a monitor hdmi? Czy to już różnicy nie ma? Z góry dziękuję!
Michagm 13 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 2 godziny temu, Gość napisał: W karcie nie mam wejścia vga więc czy dobra by była taka składnia: Hdmi po obu stronach zarówno monitor jak i grafika Czy lepiej dvi a monitor hdmi? Czy to już różnicy nie ma? Z góry dziękuję! GPU DVI -> Monitor HDMI Będzie dobrze tylko adapter będzie potrzebny
Rekomendowane odpowiedzi