Nowy kompaktowy smartfon - 3000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
MB z zewnątrz to jeszcze, ale środek... bleh. W205 to był peak Mercedesa dla mnie. -
Przez Kyle · Opublikowano
To witam w klubie. Raz ładne robią te BMW, a innym razem brzydsze ... identycznie jak Mercedes. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Czego oczekujecie po autach, zaprojektowanych(nieudolnie skopiowanych) na kolanie przez firmy bez doświadczeń często powstałych trzy, cztery lata temu? W europie w momencie debiutu jakiegoś modelu jest już projektowany następca, więc ile czasu zajmują same badania zanim auto trafi do klienta a tu? Jaki problem będą mieli klienci gdy skończy się gwarancja albo zniknie przedstawiciel? To dopiero będzie jazda. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nawet nie mów. Ostatnio chciałem sobie dowód wyrobić bo się kończy, więc ściągam appkę mobywatela i kuźwa myślałem że wyjdę z siebie, tyle logowań to ja chyba przez ostatni rok nie miałem co w ciągu 15 min aby ogarnąć appkę, ing też jest popierdzielony bo jak dałem aby zapamiętał przeglądarkę(urządzenie) to nie, za każdym kuźwa razem. Szczerze chyba 20 razy musiałem się logować do banku i wpisywać kody... teraz to już luz, ale pierwszy raz to jest jakaś masakra.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi