Który monitor UWQHD 180 czy 240hz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Miałem już nie brać bo stwierdziłem że dobra wersja (jakiś Gaming OC albo MSi) to już 3800-4000 zł i to za mały wzrost, ale 3300 zł to już inna bajka... -
Przez AudRob · Opublikowano
Czy kupował ktoś z was jakieś rzeczy w sklepie Rozetka sporo sprzętu komputerowego mają i nie tylko . Co to za sklep jak jest z gwarancjami? -
Przez Zas · Opublikowano
Czytaliście ostatnie newsy? nGreedia już nie dostarczy pamięci partnerom, którzy z tego korzystali, takie ssanie na RAM ma AI. Ponoć dużych to nie dotknie, ponoć Radeony na DDR6... Jak już pisałem średnio mam czas i chęci na składanie PC, tym bardziej, że i chłodzenie wchodzi w grę, i rozważnie AiO...Ale może to ostatni dobry moment by kupić na zapas GPU? Co prawda myślę o 9700 XT, ale jeśli oszaleją za chwilę ceny GeForce'ów, to przecież ceny AMD też wystrzelą. A karta może sobie jakby co poleżeć spokojnie w pudełku... -
Przez LeBomB · Opublikowano
Były już kampanie społeczne dotyczące tego żeby rodzice uważali jakie zdjęcia, na których są ich dzieci, zamieszczają w sieci, bo mogą stać się potencjalnie obiektem zainteresowań różnych ludzi. Zwracano uwagę na zdjęcia z plaży, z różnych aktywności, zajęć itd. Było określane że najlepiej po prostu zdjęć dzieci nie zamieszczać dla ich dobra i bezpieczeństwa i szanując ich prywatność, do czasu aż same będą o tej prywatności decydować.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi