Zestaw grudzień 2025 - proszę o poradę co do zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Od samego czytania o tym mi się cofnęło 🤮 -
Przez lokiju · Opublikowano
Ja to zauważyłem ale i tak od początku pisałem by podmienić procesor. Jeżeli coś tu rzeczywiście uszkadza ten ram to może właśnie szalejący kontroler pamięci. -
Przez KiloKush · Opublikowano
No ceny to mają z doopy kompletnie. 3 letni HS za 70 tys jak nowe były poniżej 100 z tego co pamiętam. Przecież to mniej traci na wartości niż Skoda czy BMW. A w przypadku MG nie masz pewności ile to jeszcze pojeździ. Masz natomiast pewność, że nie jest ekonomiczne i w wielu kwestiach odstaje od normalnych aut. No ale podatek od SUVa jest. W tej cenie spokojnie idzie znaleźć fajną Octavię, która będzie dużo lepsza niemal w każdej kwestii i masz pewność, że trochę posłuży. -
Przez Dimazz · Opublikowano
tak ale tam mówią tylko o demografii nic o ekonomi. Teraz straszą obniżeniem ratingu Polski ze względu na dług. https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-fitch-zdecyduje-ws-ratingu-polski-i-ostrzega-nie-poprawilo-t,nId,22600753 -
Przez Camis · Opublikowano
Maj 2024 był trzecim najcieplejszym od 1951 r. Tegoroczny maj był drugim najcieplejszym majem na świecie, ale w Polsce był ekstremalnie chłodny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi