Guli 57 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Siemka, czy ktoś z was już tego próbował? Wiem, że podobno traci się trochę klatek z 5-10% jak się wgra to fsr 4.0 , ale zyskuje się lepszą jakość i na tym mi zależy, bo w grach na singlu to jest mikro różnica, ale w grach na multi gdzie są ogromne mapy np. BF6 to robi robotę. Testowałem np. u siebie kartę z dlss i różnica jest zauważalna gołym okiem między moim fsr 3.1 (6700) a tym dlss,a podobno fsr 4.0 dogonił/przebił dlss? Więc chętnie bym to przetestował, ale nie widzę na YT żadnych porównań fsr 3 vs 4 I czy macie jakiś PL poradnik? czy jechać na zagranicznych
Hard Reset 71 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Ja odpalałem fsr4 w the medium, alan wake2 na rx7900gre. Różnica w jakości jest wyraźna. Fsr3 i dlss3 to mydło. 1 1
Guli 57 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) 9 minut temu, Hard Reset napisał(a): Ja odpalałem fsr4 w the medium, alan wake2 na rx7900gre. Różnica w jakości jest wyraźna. Fsr3 i dlss3 to mydło. Dokładnie, na yt tego nie widać, ale jak wsadziłem grafikę z nowym dlss i odpaliłem grę to po prostu jak biegniesz to wszystko jest wyraźne mimo "low detali" ostre takie, dlatego w grze na multi by mi się to przydało ma ktoś jakiś konkretny poradnik? Edytowane 21 Grudnia 2025 przez Guli
Send1N 4 927 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Do gier multi tego lepiej nie próbuj bo dostaniesz bana
Guli 57 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) 4 minuty temu, Send1N napisał(a): Do gier multi tego lepiej nie próbuj bo dostaniesz bana właśnie trochę się boję tego, bo javelin (kozak nazwa) na anty cheata btw. w bf6 podobno jest bardzo czuły, napiszę do EA czy za to będzie ban , może odpiszą Edytowane 21 Grudnia 2025 przez Guli
Rekomendowane odpowiedzi