Jaki zestaw komp kupić lub dysk do aktualnego?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ten pomysl to juz jest przejedzony... Jesli maja leb na karku to powinni isc w subskrypcje jak geforce now, luna czy tam gamepass. Po co jednorazowo miec kase jak te karty mozna wrzucac w granie w chmurze mi miec staly dochod miesieczny z subskrypcji? I wtedy gry by sie robilo pod konkretne plany subskrypcji, standard, high i ultimate.. Nie wiem po co w gole nvidia i amd jeszcze sie bawia w to sprzedawanie... Netflix pokazal jak sie to robi.... -
Przez Fatality · Opublikowano
Butelkomaty w zabce nie zgniataja. Wpadają po prostu do worka i tyle. Problem jest taki dla nich, że szybko się napełniają. Jest on na tyle kompaktowy, że 10 letnie dziecko dałoby radę sięgnąć i wyciągnąć budelkę bo dziura do wrzucania jest bardzo duża. Sam jedną wyciągnąłem ostatnio, bo zeskanowałem, wrzuciłem i wyskoczył komunikat, że butelkomat pełny (chociaż było jeszcze miejsce, ale jakiś czujnik zaskoczył). Wyciągnąłem, a pozniej jak wymienili worek to zeskanowałem i wrzuciłem jeszcze raz. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Ego Trumpa i niski poziom wykształcenia w jednym. Czysty rasizm już na głęboko tam wchodzi. 20% poparcia do końca roku ma szansę. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie dziwie się, bo jadę na tym samym wózku z wami Z jednej strony SCT w Katowicach zaraz będzie, z drugiej nie chciałbym rezygnować z diesla, z trzeciej ostatnie solidne auta to 15-17 rocznik
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi