Skocz do zawartości

Domowy "serwer" do poćwiczenia. Proxmox, HA, Ph-Hole/Ad Guard Home etc - Dell WYSE5070 czy HP T640 czy coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Albo maluj zwierzęta
    • Witam serdecznie Mam do zaoferowania w pełni sprawną RTX 3080Ti 12GB Gigabyte OC Gaming. Karta została zakupiona w sklepie morele w 2022r niestety nie posiada już gwarancji, Sklepowa była do lipca 2025. Ponizej link do OLX https://www.olx.pl/d/oferta/rtx-3080ti-12gb-gigabyte-oc-gaming-CID99-ID18MHg4.html?bs=olx_pro_listing
    • To nie ma żadnego znaczenia. Obniżysz sobie taktowanie w biosie w 5 sekund. 
    • Tak jak wyżej... @MisticzxSzkoda dalej odnosić się do twoich odpowiedzi, bo cytujesz to co chwyci Cię emocjonalnie, a nie poruszasz argumentów. Wspomniałem, że nie interesuje mnie większość graczy, ponieważ skupiam się na krytyce projektu, a nie tego czy ktoś lubi lub nie lubi. Natomiast zacytowałeś tylko początek i potem leci zdarta płyta... Nawet nie zauważyłeś, pomimo pogrubienia, że nie mam nostalgii do serii, ponieważ nadrabiałem ją w ostatnich latach. Skąd bierze się "wiedzenie lepiej"? Z dowiadywania się i niezadowolenia podsumowaniem fajne / niefajne.  Poczytaj uważniej teksty, ponieważ pisałem o FANSERWISIE W REMAKE, odnosząc się do twoich zachwytów jej rozbudowaniem. Wspomnę to jeszcze raz, zagraj w oryginał. Masz teraz HD mod, który znacznie usprawnia sterowanie na PC oraz tekstury itd. Będziesz miał punkt odniesienia. HD mod był zrobiony przez paru ludzi przez wiele lat... Nawet jeździli do miejsc z lokacjami których użyli developerzy i poprawiali tekstury na ich podstawie, zamiast użyć upscalera.  Jeszcze dodam... Ja praktycznie nigdy nie omawiam gier z samego oglądania na youtube... Jak coś oglądam to video eseje, a nie sam gameplay, ale mam takie hobby, że lubię analizować projekty gier i zbierać wiedzę co działa, dlaczego i gdzie. W ostatnich ~5 tygodniach grałem prawie tylko w demo Pragmaty, bo czas na granie zjada oglądanie materiałów o grach.  Dlatego przejście serii zajmuje prawie ~2 lata.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...